2018.08.02. 13:08 – Lángoló Gitárok

Támogasd a Kis Lépések Alapítványt és nyerj páros belépőt a Halott Pénz már teltházas koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cover_2.jpg

Már minden jegy elkelt a Halott Pénz szeptember elsejei koncertjére, viszont ha egy jó ügy mellé állsz, most nemcsak a koncertre juthatsz be másodmagaddal, de a zenekarral is találkozhatsz a színfalak mögött. Az autista gyermekek fejlesztésével foglalkozó Kis Lépések Alapítvány közösségi kampányt indított, hogy állandó helyet találjanak maguknak, ebben segít most a zenekar, és ebben segíthetsz te is! Részletek a hajtás után.

A Kis Lépések Alapítvány 10 éve foglalkozik autizmussal élő gyermekek fejlesztésével ABA tudományos (Applied Behavior Analysis- Alkalmazott Viselkedés Elemzés) megközelítést alkalmazva. A kis lépések most nagy célhoz vezetnek: az alapítvány megnyitja Magyarország egyetlen ABA Módszertani és Terápiás Központját, hogy legyen egy hely, ahol munkájukkal segíthetjik az autizmussal élő gyermekek fejlődését. A hosszabb távú cél az, hogy az alapítvány számára hosszabb távon rendelkezésre álljon egy igazán magas színvonalú hely, ahol folyamatosan segítséget kaphatnak az autizmussal élő gyermekek és családjaik. A központ havi bérleti díja 150.000,-Ft, amely jelentős anyagi terhet jelent, ezért az alapítvány a napokban közösségi finanszírozási kampányt indított az Adjukössze.hu-n, a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid pedig aktívan segít abban, hogy a kezdeményezés híre minél több helyre eljusson. 

A nemes gesztus öröme mellett az adományozók számára a zenekar és az alapítvány számos ajándékot ajánlott fel: a fődíj egy 2 fős belépő a szeptember 1-jei Halott Pénz koncertre, ahol még a zenekarral is találkozhatsz a színfalak mögött, továbbá gazdára vár 10 db Halott Pénz napszemüveg, 10 db baseball sapka, emellett minden támogató kap egy digitális fotót a zenekar aláírásával. Minél többet adományozol, annál nagyobbak az esélyeid! Aki pedig a legnagyobb adományt küldi, az egy személyre szóló videóüzenetet is kap. Az alapítvány munkatársai augusztus 29-ig várják a felajánlásokat - további információk a kampány weboldalán!


hír jótékonyság tcr halott pénz budapest park kis lépések alapítvány marschalkó dávid



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása