2018.08.07. 16:45 – Lángoló

Új saját dallal jelentkezett a Mojo Workings

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mojo.jpg

A Mojo, bár alapvetően blues gyökerű zenét játszik, mindig is kalandozott más műfajok, a pop, a beat felé, és saját számaikban is megfigyelhető, ahogy ezek a műfajok keverednek. Az alább bemutatkozó új dal is egy ilyen kalandozás és talán egy készülő új anyag első darabja.

Már a második stúdiólemezünk, a Long Step megszületése után elkezdtünk arról beszélgetni, hogy egy következő albumnak hogyan fogjunk majd neki. Közben a zenehallgatási szokások, a megjelentetések is merőben megváltoztak, az albumok helyett egy-egy dal premiere lett az általános. Ez a felvételek készítése szempontjából könnyebbség, hiszen így nem egy teljes albumot kell rögzíteni különböző állapotban lévő dalokból, hanem mindig akkor készíthetünk el egy új nótát, amikor az éppen arra megérett. Aztán amikor úgy érezzük, hogy egy teljes lemeznyi anyag összeáll, akkor esetleg megjelentetjük fizikai formában is

- mondta el Horváth János, a zenekar gitárosa.

A Nothing Can Fix The Devil készítéséhez a zenekar Pásztor Sámuelt, az Anna And The Barbies énekes-gitárosát és zeneszerzőjét kérte fel zenei producernek, és Vastag Gábort, a Sounday stúdió vezetőjét hangmérnöknek.

Szerettük volna, ha hangzásában egy kicsit más irányt kap az új nóta, mint amiben mi zsigerből gondolkodnánk. Ebben nagyon jó partnerünk volt Samu, aki producerként már több zenekarnak is besegít, és Vasti, aki nagyon sokféle muzsikát rögzít a stúdióban

- mondta Honfi Imre Olivér, a dal zeneszerzője és szövegírója.

A Mojo egyetlen nyári, budapesti zenekaros koncertje augusztus 22-én lesz a Kobuci Kertben, ahol természetesen az új dal is elhangzik majd.


premier mojo workings



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása