2018.08.22. 12:49 – Lángoló Gitárok

A reggae olasz nagykövetétől a Fish! akusztikig – Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

alborosie.jpg

A következő pár napban ismét nemzetközi programkínálat várható a Budapest Parkban, hiszen ma este először koncertezik hazánkban az olasz, de évek óta Jamaicában élő Alborosie, aki egy autentikus helyi zenekart, a hazánkban is többször megfordult Skatalitest hozza magával vendégként. Pénteken az elektronikus zene német állócsillaga, ATB érkezik, olyan nevek társaságában, mint Jan Wayne, a Fragma, vagy a Brooklyn Bounce, azaz garantáltan megidéződik az ezredforduló klubhangulata. Rajtuk kívül a magyar élvonal több zenekara is várja a közönséget, hiszen közös koncertet ad csütörtökön a Blahalousiana és a The Biebers, szombaton Péterfy Bori és a Love Band lép színpadra a Jónás Vera Experiment társaságában, jövő hétfőn pedig a Fish! tagjai adnak egyszálgitáros bulit a Nagyszünetben. Heti ajánlónk a hajtás után! 

Augusztus 22, szerda - Alborosie, vendégek: The Skatalites, PASO

Alborosie először érkezik Magyarországra. A reggae olasz nagykövete, ahogy hazájában emlegetik, Alberto D'Ascola néven látta meg a napvilágot 1977-ben, a szicíliai Marsala városában. Zenélni a Reggae National Tickets nevű zenekarban kezdett tizenöt évesen, velük 2000-ig öt albumot jelentetett meg, 2008-tól pedig szólókarrierjét egyengeti, amelynek termése eddig hét stúdiólemez, és még annál is több dub felvétel. Alborosie igazán sokoldalú zenész, hiszen nem csak gitáron és basszusgitáron játszik, de dobon és billentyűs hangszereken is elboldogul, hasonlóan olyan nagyágyúkhoz, mint Lenny Kravitz, vagy Prince. A koncert előtt a jamaikai sztárcsapat, a Skatalites melegíti be a közönséget, akik már többször jártak hazánkban, fesztiválokon és önálló koncerten egyaránt.  Az este másik vendégzenekara pedig a magyar PASO lesz, a koncert után pedig - reggae buli lévén - Madness after! Budapest egyetlen havi rendszerességű reggae-dancehall bulija ismét betelepül a Budapest Parkba! A legkedvencebb és legújabb dancehall tune-ok, reggae és afro slágerek, illetve kedvenc pesti táncoslány csapatunk fokozza a hangulatot másnap reggelig.

Csatlakozzatok hozzánk, hogy még emlékezetesebb maradjon ez az este! Közreműködik: BabyBoom Sound, Goodas Crew Kezdés: 22.00

Augusztus 23, csütörtök - Blahalouisiana - The Biebers

The Biebers és Blahalouisiana együtt a Budapest Parkban! Augusztus 23-án egy különleges közös koncertre készül a The Biebers és a Blahalouisiana a Budapest Parkba. Az esemény azért is kuriózum, mert ez lesz mind a két csapat egyetlen nyári budapesti koncertje, sőt mi több a The Biebers minden eddigit felülmúló látványt ígér!

A The Biebers körül most szó szerint izzani fog a levegő a Budapest Parkban. Az együttes elmondása szerint pályafutásuk eddigi legkomolyabb fénytechnikájával érkeznek a koncertre. A fesztiválszezonban kikristályosodott repertoárjuk pedig garancia arra, hogy a nyár egyik legnagyobb bulijában lesz részünk!

Puskás Peti így beszélt a koncertről:

A The Biebers és a Blahalouisiana már turnézott együtt 2016-ban, van közös múltunk. A mostani koncertnek is az adja az ízét, hogy két azonos korosztályt, de más stílust képviselő zenekar lép színpadra egymás után. Olyan mintha egy mini fesztivált vinnénk a Budapest Parkba, ami egy The Biebers óriás party-val zárul.

A Blahalouisiana szintén nagy erőkkel készül egyetlen nyári fővárosi koncertjére, melyen meglepetéseket is tartogatnak rajongóik számára. Augusztus 23-án itt lesz legújabb daluk, a „Nekem ez nem elég” élő premierje, illetve vendégzenészek is kísérik majd a csapatot.

Augusztus 24, péntek - ATB, vendég: Fragma, Jan Wayne, Brooklyn Bounce

Augusztus 24-én Magyarországra látogat a német DJ fenomén, aki a kilencvenes évek óta folyamatosan a nemzetközi elektronikus zenei szcéna elitjébe tartozik. Ezen az estén a Budapest Parkban életre kel a kétezres évek felejthetetlen party-világa!

22:00 után tovább folytatódik a buli az Afterpartyn!

Augusztus 25, szombat - Péterfy Bori & Love Band, vendég: Jónás Vera Experiment

Péterfy Bori igazi multitalentum, koncertjein pedig rendre azt bizonyítja, hogy a színpadra született. Egy igazi energiabomba, aki mély, rekedtes orgánumával, végtelen dögösséggel, utánozhatatlan, vad karizmájával és persze csodás zenekarával varázsolja el minden koncerten a közönséget. A Péterfy Bori & Love Band nyárzáró rituáléra készül a Budapest Parkban. A koncert után Lithium Night a nyár utolsó nagy bulijával, a kilencvenes és kétezres évek legjobb grunge / punk / nu metal és rock dalaival.

Augusztus 27, hétfő, Nagyszünet - Deo Duo - (Fish! Akusztik)

Hazánk egyik legmenőbb hardpop zenekara, a Fish! még mielőtt visszavágóra hívja a Supernem legénységét, egy akusztikus felállással melegít a bandaháborúra. A Fish! fele, Krisztián és Mátyás egyszál gitárral a Nagyszünetben!

Augusztus 28, kedd, Nagyszünet - A hét pszichopata és a Si-Cu - Kertmozi a Sony Movie Channellel

A Nagyszünet kertmozi sorozatában ezúttal amerikai-angol vígjátékot nézhet meg a közönség Hollywood hétpróbás veteránjainak közreműködésével.

Marty (Colin Farrell) "A hét pszichopata" című forgatókönyve befejezésével küszködik. Billy (Sam Rockwell) a legjobb barátja, munkanélküli színész és részidős kutyatolvaj, aki mindenáron segíteni akar a cimborájának. Hans (Christopher Walken) Billy vallásos bűntársa, akinek erőszakos múlt van a háta mögött. Charlie (Woody Harrelson) a pszichopata gengszter, akinek hőn szeretett kutyáját Billy és Hans ellopja. Charlie kiszámíthatatlan, hihetetlenül erőszakos, és egy pillanatig sem habozik megölni bárkit, akinek köze lehet a rabláshoz. Marty most aztán megkapja mindazt a figyelmet és ihletet, amire szüksége van, de kérdés, hogy vajon életben marad-e addig, amíg befejezheti élete főművét?

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


hír szponzoráció atb fish! skatalites paso brooklyn bounce péterfy bori & love band alborosie budapest park blahalouisiana progamajánló the biebers jónás vera experiment heti park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása