2018.08.24. 16:00 – Lángoló Gitárok

Sean Paul lemondta szegedi koncertjét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

seanpaul.jpg

Bár úgy volt, hogy koncertje előtt egy nappal korábban érkezik a Tisza-parti városba, egy régebbi térdsérülése miatt egyáltalán nem tud jönni a SZIN-re Sean Paul, aki szombaton lépett volna fel a fesztiválon. Sajtóközlemény a hajtás után. 

Egy nappal Sean Paul fellépése előtt érkezett a SZIN szervezőihez az email, melyben a sztár menedzsmentje közölte: Sean Paul már korábban is térdproblémával küzdött, ami most olyan stádiumba került, ami azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani.

Kolonics Erika, a SZIN főszervezője így kommentálta a hírt:

Korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik a szombati nap sztárja, hisz’ szerette volna megismerni Szegedet, és bár a zenekar megérkezett, a főszereplő sajnos Florida felé tart egy rendkívül fájdalmas térdporc sérüléssel. Mi azért megpróbáljuk a lehetetlent, hogy pótoljuk Sean hiányát, ami egy nappal a fellépés előtt nagy csoda lenne. 

A szervezők nagyon sajnálják a történteket, de ilyen már többször előfordult a hazai fesztiváltörténelemben, s bár Sean Paul fellépése nagyon hiányozni fog az idei programból, bíznak abban, hogy a SZIN látogatói önfeledten zárják majd a nyarat a fesztiválon.  


sajtóközlemény hír szin szegedi ifjúsági napok sean paul térdsérülés elmaradt koncert



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása