2018.09.05. 18:00 – Lángoló

Kezükben a kulcs – Itt a Fatal Error új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kulcs.jpg

Még nincs egy éve, hogy kihozta második nagylemezét a Fatal Error, most új klipes dallal jelentkeznek, amit először itt a Lángolón lehet megnézni/meghallgatni. A zenekar egyébként a rockzenén belül alapból szeret sok dologba belenyúlni, sokszor dalonként más-más zenei stílus bukkan elő gondolva itt akár a metálos riffekre vagy az alter rockos, kicsit gondolkodóbb zenei témákra. Az eklektikus vonalon tovább haladva hozták napvilágra Kulcs című dalukat, amiről ezt mondták:

Legfontosabb feladatunk, hogy jól érezze magát az ember egy Fatal Error-koncerten. Sok zenekar van, akiknek ugyan ez a cél, mind szövegvilágban, mind zenében és akad a másik oldal, akik inkább szövegcentrikus, megmondósabb és több figyelmet igénylő zenével próbálnak magot ültetni az emberek lelkébe. A kettő ötvözete lenne a cél nálunk, ami nem egyszerű, viszont nagyon király és élvezhető feladat. A legújabb dalunk – ami a “Kulcs” címet kapta - próbál egy ilyen ösvényen haladni. Amellett, hogy egy samponreklám árnyékában fetrengő fejcserés támadás a klip, mellette lehet, hogy nehezen hihető, de egy igen nehéz és súlyos témát ölel fel, méghozzá a megállapodás keménységét. Mikor leszögezed magadban, hogy halálodig kitartasz valaki mellett és mindent megteszel az ő boldogságáért. Nem a házasságot, vagy bármi papírformáját tükrözi az együttlétnek ez a dal, hanem a sokkal komolyabb érzelmi vonzatát. Kevesen kitartóak a mai világban, mi szurkolunk a kivételeknek.

Itt a videó, amit egy másik zenekar énekese vezet fel:

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier fatal error #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása