2018.09.13. 17:00 – Lángoló Gitárok

Slaves in Dark Inferno - Itt a második dal és az első hivatalos klip az Angertea akusztikus lemezéről

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

7f8634b8-62a4-44ce-b200-90b3a7ecf498.jpeg

Ahogy korábban olvashattatok már erről, október 8-án új lemezzel jelentkezik az Angertea. A nagymágocsi trió a legutóbbi szöveges videó után most egy hivatalos klippel jelentkezett, mely a Slaves in the Dark Inferno című dalra készült. A most debütáló szerzemény akusztikus hangszerelése ellenére méltó a zenekar eddigi anyagai által megidézett hangulatokhoz, ugyanakkor a torzított gitároktól mentes, szájharmonikát is csatasorba állító tétellel minden esélyük megvan arra, hogy ezúttal egy szélesebb közönséget is megfogjanak. Erről a hajtás után mindenki meggyőződhet maga is. 

A gitáros-énekes, Mihály Gergely így mutatta be a friss dalt és a hozzá készült videót: 

A ’Sidetrack (An Acoustic Act to Eradicate Torture)’ címre hallgató anyag a finn Inverse Records gondozásában jelenik meg világszerte. A 7 új dalból és egy feldolgozásból álló lemez teljesen akusztikus hangszerelésű lesz.

A 'Slaves in Dark Inferno' a lemez nyitódala, egyben egy vallomás is arról, hogy hogyan érezzük magunkat a mai világban. Egy (számunkra) bluesos lüktetésű dalról van szó, és pont emiatt úgy gondoltuk, hogy meghívjuk vendégszerepelni egy régi blues arc haverunkat, Kukovecz Palit egy kis szájharmonikázásra. Szépen feldobta a hangulatot. A klipet Libel Róbert rögzítette Szentesen, a kedvenc kocsmánkban, a Favágó sörözőben. A vágásért Kocsis Attila felelt.

További információk az Angertea Facebook-oldalán


premier rock hír metal videóklip angertea akusztikus sludge új dal nagymágocs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása