2018.10.01. 16:54 – Lángoló Gitárok

Tízperegy - Itt a debreceni Privát Affér legújabb klipes dala

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

179a8780_1.jpg

Friss klippel jelentkezett a saját definíciója szerint alternatív pop-rockban utazó debreceni Privát Affér, melyet Tízperegy című új dalukhoz készítettek. A most megjelent videóval a nyári bulik, koncertek hangulatát szerették volna felidézni, a szám pedig pontosan illik ehhez a koncepcióhoz - könnyed, játszva felidézhető dallamok és énekelhető refrén várja a hallgatókat. Akinek jól jönne a hétfői munkanap végén egy kis lazulás, olvasson tovább! 

A zenekar frontembere, Farkas Zsombor a következőket mondta el a dalról és a hozzá készült videóról: 

Ezzel a dallal a pillanatok megélésére szeretnénk buzdítani az embereket. Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra, legyen ő akár fiatal, akár öreg! Az egységes, egyedi sound érdekében a nyár elején megjelent "Rólunk szól" hangzásvilágát is igyekeztünk belecsempészni a szerzeménybe, ez a hangzásvilág lesz jellemző a most készülő második EP-nkre is.

Félreértés ne essen, a Tízperegy nem a mai dátumról kapta a címét, és a zenekar szerint, aki meghallgatja a dalt, rájöhet, mire is utalnak vele.  

További információk a Privát Affér Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier pop rock hír debrecen alternatív privát affér videópremier #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása