2018.10.11. 18:00 – Lángoló Gitárok

Milyen jó - Itt a Kelemen Kabátban új videója

Lángoló premier + miniinterjú

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kk_2016_fekvo.jpg

Friss videóval jelentkezett a Kelemen Kabátban, akik már nagyban készülnek a zenekar ötödik születésnapját megünneplő koncertre, ami október 27-én, szombaton lesz az Akváriumban. A dal olyan, mindenki számára jó ismerősként üdvözölt érzésekről szól, mint a barátság, a család, és az összetartozás. A frontember, Horváth Boldival pedig egy rövid asszociációs interjút is készítettünk. Premier a hajtás után.

A dalról és a hozzá készült videóról a következőket mondta az énekes:

A Milyen jó egyfajta időutazás, a képsorokon visszarepülünk a múltba, és átélhetjük az akkori hangulatot. A barátságról, a családról és az összetartozásról szól a dal. A Kisorosziban és a Nyugati pályaudvaron forgatott klip színei, fényei is ezt a nosztalgikus hangulatot idézik. A főszereplők gyerekként, kamaszként és mai valójukban jelennek meg.

Ezek után nincs más dolgotok, nézzétek és hallgassátok az eredményt! 

Eddig a premier, de mivel alkalom nyílt erre, nem hagyhattuk ki az alkalmat arra, hogy egy miniinterjút is közöljünk az új klip mellett.

Hatból hat - Horváth Boldi

 kelemen_kabatban_boldi.jpg

Volt már korábban is példa hasonló asszociációs játékra. Ezúttal hat szóra vártunk hat gondolatot a Kelemen Kabátban frontemberétől.   

1. Siker

- Kreatív szellemi munkából megélni. Embereken azt látni, hogy örömet okoz nekik egy dal vagy koncert. A boldog családi pillanatok.

2. Sláger

- Nem feltétlenül pozitív, és kicsit túlértékelt dolog. Slágert mindig a közízlés választ magának, sokszor nem egy szerző legjobb dalaiból válik az... Jól el tud vinni egy zenekart, mert a legtöbben a néhány slágerdalt ismerik meg, noha lehet ha a többi dal alapján egy tök más zenei arculattal bír az adott csapat.

3. Jubileum

- Talán 25 év a minimum, amikor már ezt a szót merném használni valamire. Nyilván nekünk most sok ez az öt év, és szuper dolog kicsit visszatekinteni rá, de ez a szó még nem feltétlenül indokolt.

4. Buli

- Három formáját szeretem: a családit, a barátokkal főzős-borozóst, és a kollégás-backstage-est. Persze egy igazán jó koncertet adni is óriás buli a maga módján.

5. Testvér

- Gazsi&Menya

6. Jövő

- Nagy család. Kevés koncert sok pénzért. Egy parasztházban élni és dalokat írni. Lakáséttermet nyitni.

A Kelemen Kabátban  hogy az 5 éves születésnapi koncert október 27-én lesz az Akváriumban - további információk a Facebook-eseményen

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier pop hír videóklip kelemen kabátban #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása