2018.10.23. 11:43 – dankógábor

Ozzy Osbourne akár meg is halhatott volna

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ozzy.png

De nem halt meg, úgy tűnik túléli azt a súlyos fertőzést, amit szerinte valamelyik rajongójától kapott el, mikor vagy 200 emberrel fogott kezet egy találkozó során. Ozzy azt mesélte a betegségéről, hogy folyamatosan viccelődött, mikor kórházba került, és az orvosnak kellett rászólni, hogy valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. A jobb kezének egyik ujjából ki kellett vágni egy darabot, hogy ne terjedjen a fertőzés, és ezzel próbálták megakadályozni, hogy bekerüljön a véráramba, ami a halálát is okozhatta volna. Most már jobban van, de még gyógyulnia kell, és hát a legnagyobb gondját most maga Ozzy mondja el:

Jobbkezes vagyok. Az ember nem tudja kitörölni a saját seggét. És kurvára nem tolonganak az önkéntesek, hogy megtegyék helyettem.

Reméljük időközben Ozzy is rájött, hogy ha először nehézkesen is, de a bal kéz is használható ilyesmire.


ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása