2018.10.26. 09:00 – Lángoló

Búcsú a múlttól - Kínában, telefonnal forgatta új klipjét a Jetlag

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jetlagkina.jpg

A Magyarországon csütörtökön bemutatott, november közepétől kapható Huawei Mate 20 Pro telefonnal forgatta legújabb klipjét a Jetlag, méghozzá Kínában. A zenekarnak már régi vágya volt egyáltalán Kínába eljutni, és mivel most adódott a lehetőség, hogy klipet is forgathatnak kint, így gyakorlatilag összekötötték a kellemeset a hasznossal. Czoller Bence alapító-basszusgitáros, aki a klipet is rendezte, elmondta, hogy egyrészt kihívás volt a videót elkészíteni, másrészt némileg könnyebb is volt, mint itthon, lévén nem nagyon kellett engedélyeket kérni főleg amiatt, mert egy szál telefonnal forgattak mindent. Kettőjükön kívül nem is volt más az utazáson, csak egy operatőr, de így is voltak kemény részek.

Czoller elmondta, hogy már maga az odaérkezés is sokkoló volt, de a repülőúton kívül volt még egy 2000 kilométeres, 29 órás vonatozásuk, amire akárhogy próbálkozik az ember, nem lehet felkészülni, főleg ha ételmérgezése is van az embernek. A helyszín a színeiről híres Zhangye National Geopark volt főként, de Pekingben is forgattak részeket. Magára a forgatásra nem volt sok idejük, ezért is volt jó a telefon, mert gyakorlatilag bárhol fel tudtak venni részeket, igazából folyamatosan ment a készülék a 4K felbontású felvételekkel. Molnár Tamás alapító-frontember elmondta, hogy szerintük egyáltalán nem látszik a képeken, hogy telefonnal készült volna, sőt, a légifelvételeken sem, hogy nem egy drone, hanem egy helikopter volt a segítségükre.

A videó igazából imidzsklip, amiben kihasználták a telefon színkezelését, a szöveg viszont nagyon személyes. A dalt szerző Molnár elmondta, hogy első hallásra egy szerelmes számnak tűnhet, de igazából ez egy búcsú az előző, egy éve a háta mögött hagyott, önromboló életétől. Alább meg is lehet nézni a videót, ami a duó 22 ezer kilométeres utazásából készült.


premier jetlag



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása