2018.10.29. 17:32 – Lángoló Gitárok

Huszonöt év black metal - Sear Bliss a Dürer Kertben

Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lemezbemutatóval egybekötött jubileumi koncertet tartott múlt szombaton a Sear Bliss. Az atmoszférikus black metal zenekar az idei Letters from the Edge anyagának bemutatása mellett a Dürer Kertben ünnepelte alapításának huszonötödik, valamint a második album, a The Haunting kiadásának huszadik évfordulóját, melynek dalaiban az akkori felállás tagjai is vendégszerepeltek. A buliról van egy rakás képünk Király Lilla Viven jóvoltából, amit mai galériás posztunkban meg is nézhettek. 

A Sear Bliss pár napja elindított egy érdekes kezdeményezést is, melynek lényege, hogy kézzel írott leveleket várnak a közönségtől többek között különböző egy-két példányra limitált zenekari relikviákért cserébe, amiket az év végén fognak kiosztani a levélírók között. További információk a zenekar Facebookján.


galéria koncert magyarország hír szombathely black metal sear bliss dürer kert atmospheric



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása