2018.11.07. 12:02 – Lángoló

Pénteken The Trousers lemezbemutató a Dürerben

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

the_trousers_no1.jpg

Ötödik lemezét mutatja be a The Trousers pénteken a Dürer kertben, előttük pedig a Heaven Street Seven újra aktív elődzenekara, a The Houdinis, illetve a Jackmans játszik. A koncertre most egy páros belépőt nyerhettek a Lángoló Gitárokkal. Játék és további infók a koncertről a hajtás után!

Invisible Darkness címmel megjelent a retrós, garázsos hard rockot játszó The Trousers ötödik lemeze, aminek pénteken, november 9-én tartják a hivatalos lemezbemutató buliját a Dürer kertben. A Kőváry Zoltán énekes/gitáros vezette négyes zenéjében pont annyira van ott a Rolling Stones és a Stooges hatása, mint a kétezres évek elejének skandináv rock’n’roll-alapvetései, illetve a gitárcentrikusabb indie-bandáié. Az Invisible Darknesst ráadásul a kritikusok is imádták, hiszen nemcsak a magyar, de számos külföldi magazinban is elismerően írtak róla.

A koncerten szintén fellép a Heaven Street Seven egykori elődje, a paksi gyökerű The Houdinis, ami annak idején az egyik első, angolul éneklő magyar zenekar volt. A pár éve újra aktív csapat szintén friss lemezzel jelentkezett nemrég. A Black címet kapott album már a második a sorban az újáalakulás óta. A harmadik vendégzenekar a Jackmans lesz.

A koncertre most egy páros belépőt nyerhettek a Lángoló Gitárokkal. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, mint válaszolni egy kérdésre a The Trousers legutóbbi lemezével kapcsolatban. A kérdés a következő:

Melyik dal szövegében hangzik el a lemezcímként funkcionáló "Invisible Darkness" kifejezés?

A megfejtéshez némi segítségként jól jöhet, ha belenéztek az albummal kapcsolatos Dalról dalra cikkünkbe. A válaszokat november 9-én, pénteken reggel 9 óráig várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, Lángoló - The Trousers - játék tárgyú levélben. Közvetlenül utána sorsolunk, a nyertest a délelőtt folyamán e-mailben értesítjük. A beérkezett leveleket a sorsolás után töröljük az adatbázisból. Bár nem kötelező, de nem vesszük zokon, ha segítetek a koncert beharangozásában, és megosztjátok ezt a cikket a Facebook-idővonalatokon, vagy ajánljátok kommentben a rendezvényt annak az ismerősötöknek, akit szívesen magatokkal vinnétek a buliba. 

További információk a koncert Facebook-eseményén.


programajánló koncert hír nyereményjáték lemezbemutató the trousers dürer kert the houdinis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása