2018.12.06. 10:18 – Lángoló

Metal Church, Carach Angren és Gutalax a Rockmaratonon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gutalax-promo-full.jpg

A Rockmaraton nem fukarkodik az új nevekkel, hiszen már a jövő évi program több mint felét bejelentették, de persze ez még korántsem a vége. Ezúttal a power metal stílus egyik klasszikusa mellett egy szimfonikus black metal zenekar és a cseh goregrind jelenleg talán legnépszerűbb alakulata került fel a listára, rajtuk kívül pedig további tizenegy hazai zenekar. 

A legendás power metal csapat december 7-én jelentkezik új albummal, mely saját bevallásuk szerint egy nagyon erős kinyilatkoztatás azt illetően, miről is szól a Metal Church. A néhány éve ismét Mike Howe énekessel dolgozó zenekar egy kemény és agresszív old-school metal lemezt ígér, így a régi klasszikusok mellett nagy valószínűséggel számos új dalt is hallhatunk majd júliusban a Szalki-szigeten.

A szimfonikus elemekkel kombinált teátrális black metalban utazó Carach Angren írt már lemezt hollandiai szellemkastélyról, és a bolygó hollandi története mellett feldolgozták már Jancsi és Juliska klasszikus meséjét is, természetesen mindezt megfelelően horrorisztikus tálalásban, családon belüli erőszakkal, alkoholizmussal és drogfüggéssel fűszerezve. 

A csehek szép számmal büszkélkedhetnek goregrind/pornogrind/grindcore műfajban alkotó csapatokkal, köztük is az egyik legmarkánsabb szereplő a Gutalax, akik tavaly is hatalmas sikert arattak a Rockmaraton színpadán. A székelésről szóló dalszövegeket művészi szintre fejlesztő zenekar jövő nyáron sem okoz majd csalódást, érdemes úszógumival érkezni a közönségszörfre. 

Hazai vonalról újabb 11 zenekarral bővült a felhozatal: Alcohol, Bornholm, Dorothy, Echonald, Jack, Leander Kills, Reason, Room of the Mad Robots, Samas, Shapat Terror, valamint a kultikus Fostartály, akik koncertjüket legendákoz illő módon jelentették be. 

A fesztiválra kedvezményes Early bird bérletek már kaphatók. További információk a Rockmaraton Facebook-oldalán!


bejelentés programajánló rock fesztivál hír metal rockmaraton metal church gutalax carach angren



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása