2018.12.08. 07:26 – Lángoló Gitárok

Itt a Mood szöveges videója a Wombocosmic újravett változatához

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mood.jpg

Kevesebb mint egy hónap múlva, január 4-én áll színpadra Budapesten a Barba Negrában a Mood, Magyarország legendás doom metal zenekara. Most, pár héttel a buli előtt jó időzítéssel egy friss szöveges videóval is jelentkeztek, amit a Wombocosmic lemez címadó dalának Pannónia Stúdióban újravett változatához készítettek. Maga a felvétel nem lett túlgondolva, hiszen jószerivel élőben készült, ezzel együtt a megszólalalás kifejezetten tetszetős, a bécsi koncert képeit használó videó pedig hasonlóan egyszerű, de ízléses, szép látványvilágú. Persze a lényeg igazából nem is ez, sokkal inkább az, hogy amikor a harmadik perc környékén megérkezik a "Don't need to say any words"-kezdetű középrész, akkor jó eséllyel garantáltan elfelhősödik majd bárki tekintete, akinek jelentett valamit az underground metálzene Magyarországon a kilencvenes években. A videó a hajtás után nézhető. (Fotó: Mood Facebook)

Holdampf Gábor énekes a következőket mondta el az újra rögzített dal kapcsán:

Már a tavaszi induláskor terveztük, hogy promociós céllal újra felvesszük valamelyik dalunkat: a Wombocosmic-ra esett a választás, hiszen az anno az egyik igazi Mood-himnusznak számított. Hidasi Barnával bevonultunk a Pannónia stúdióba és a zenekar történetében első ízben abszolút élőben, egyben vettük fel, mintha egy próbát rögzítettünk volna…

További információk a Mood Facebook-oldalán és a koncert Facebook-eseményén!


magyar hír metal doom mood szöveges videó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása