2018.12.10. 17:02 – Lángoló Gitárok

Hivatalos Ibanez-előadó lett Kékkői Zalán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

music_284954_1200.jpg

Egyre bővül az Ibanez Guitars hivatalos hazai előadóinak listája. A család legfrissebb tagja a jelenleg a Beatricében gitározó Kékkői Zalán, aki már hosszú évtizedek óta az egyik legfoglalkoztatottabb magyar zenészek közé tartozik, és számos jelentős produkcióban játszott ez idő alatt. Sajtóbejelentés a hajtás után!  

Zalán 1990 óta gitározik, a 2005-ös évtől pedig zenetanárként is aktív. Gitárjátéka több, mint 40 hazai albumon hallható. Az elmúlt 30 évben számos különböző zenei produkcióban vett részt gitárosként. 2002-től Ákos mellett láthatta a közönség a színpadokon, hazai és külföldi teltházas koncerteken. 2005 és 2012 között a népszerű tehetségkutató show, a Megasztár háttérzenésze volt. 2010-ben a Hattyúdal című koncerten a legendás Illés frontemberének, Szörényi Leventének az oldalán volt session gitáros, és szintén részt vett 2014-ben az ILLÉS együttes 50 éves jubileuma alkalmából, Beat ünnep címmel adott búcsúkoncerten is.

Zalán a zenészkarrierje mellett aktív oktató, jelenleg is több, mint 30 tanítványa van. A 2015-ös év végén létrehozta a Zenezóna Művészeti és Oktatási Alapítványt. Az általa használt hangszerek közül örök kedvencei közé tartozik az Ibanez Artist, az RG550 és a PGM300-as modell. Koncerteken és stúdiófelvételeken Zalán az Ibanez Universe, az AT100-as és az ND3-as modelleket preferálja.

További információk az Ibanez weboldalán, az Ibanez Magyarország Facebookján, valamint Kékkői Zalán Facebookján és Instagramján


bejelentés gitár beatrice hír ákos szakma hangszer meinl ibanez endorsement kékkői zalán



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása