2018.12.12. 15:26 – Lángoló Gitárok

Rhapsody, Wolfheart, Booze & Glory - újabb nevek a Rockmaratonra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rhapsody_reunion_banda.jpg

Ezen a héten már volt Rockmaratonhoz kapcsolódó hírünk, hiszen pár napja tették közzé az Akela idei fesztiválon adott teljes koncertjét. Emellett továbbra is szállingóznak a nevek, ezúttal ismét három nemzetközi fellépőt jelentettek be a szervezők, és a szokásos menetrend szerint újabb 11 hazai zenekart is. Ajánló a hajtás után. 

A szimfonikus metal kedvelői örülhetnek, hiszen bár a Rhapsody tavaly még búcsúturnét hirdetett, úgy tűnik, ez még messze nem a vég. Fabio Lione és Luca Turilli még 2011-ben vált külön, majd tavaly újra összefogtak egy búcsúturnéra, a Legendary Tales lemez 20 éves jubileumának apropóján. A zenekar leköszönő körútja annyira jól sikerült, hogy a srácok úgy döntöttek, együtt folytatják, így az olasz szimfonikus metal csapat jövőre a Rockmaraton színpadán az eredeti, legendás felállásban mutatkozik majd be.

Idén szeptemberben jelent meg a Wolfheart negyedik albuma – a melodikus death metalban utazó finnek a nyár közepén, a Duna parton mutatják meg a fagyos hangulatú dalaikat, ami biztosan sokaknak esik majd jól a július közepi kánikulában. Rajtuk kívül érkezik a 2019-ben pont alításának tizedik évfordulóját ünneplő Booze & Glory – a brit street punk csapat koncertjén garantált a buli és a megőrülés!

Hazai részről ismét 11 zenekarral bővült a felhozatal: Akela, Andartar, Dystopia, Hétköznapi Csalódások, Leecher, Mobilmánia + Vikidál Gyula, Niburta, Omega Diatribe, Rebel, Red Swamp, Stubborn.

A fesztiválra kedvezményes Early bird bérletek már kaphatók. További információk a Rockmaraton Facebook-oldalán!


sajtóközlemény programajánló rock fesztivál hír metal rockmaraton rhapsody wolfheart booze&glory



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása