2018.12.30. 17:00 – Lángoló

Gyengeségünk - Itt a Tiansen első nagylemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tiansen.jpg

A budapesti Tiansen kiadta az első, tíz tételből álló nagylemezét Our Weakness címen. Olyannyira megjelent az album, hogy a Lángoló olvasói hallgathatják meg alább először.

A lemez összességében az érzelmi mélypontoktól kezdve, a kilátástalan jövőképen át, az önképzavarig minden témát összegyűjt, amelyek az emberi gyengeségeket mutatják be.

A dalokat a Stray Heart Recordsban rögzítették Diószegi Kiki által, a keverés Simon István munkája a No Silence Studióból, az artwork és a fizikai példány pedig Bödecs Andrásnak köszönhető. Az eddig megjelent dalaikkal együtt meghallgatható a teljes lemez a Youtubeon, egy playlisten belül, ez van itt lentebb. A lemezbemutató koncert január 11-én lesz a Dürer Kert 041-es termében, a Stagediving fesztivál keretein belül, melyen már elérhető lesz a lemez fizikai formában, valamint a hozzá készült exkluzív merch is. A Tiansenről egyébként röviden azt kell tudni, hogy 2016-ban alakultak, hangzásvilágukat a swancore stílusirányzat inspirálta, amit leginkább az amerikai Dance Gavin Dance zenekar képvisel. Ez lényegében a progresszív rockzene elemekeit vegyíti egy cseppnyi metalcore-ral, bonyolultabb gitártémákkal és dallamos énektémákkal. De a lemez hallgatása a legjobb módja a megismerésnek:

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier tiansen #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása