2018.06.03. 19:33 – Hirdetés

Csodálatos teremtményeket hoz Budapestre Nick Cave

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nick_cave_press_shot.jpg

Minden idők egyik legfontosabb dalszerző-énekese Nick Cave, ebben semmi túlzás nincs. Dalszövegei, dalai, lemezei, regényei és személyisége együtt adják ki azt a különleges valamit, ami miatt az ausztrál alkotó megkerülhetetlen és lenyűgöző. Legfrissebb lemezét és pályafutása legjavát hozza június 21-én Budapestre, a Papp László Budapest Arénába. Nem először jön Magyarországra, de minden visszatérése ünnep.


hír nick cave and the bad seeds



2018.06.03. 18:02 – dankógábor

Nincs többet Burzum

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Varg Vikernes a Youtube-csatornáján jelentette be, hogy befejezi a Burzumot. Ráadásul nem is külön tette ki erről a hírt, hanem az egyik videója végére biggyesztette csak úgy mellékesen oda. Olyasmiket ír, hogy a Burzum sosem volt az életcélja, csak egy zenei projekt, amivel az idejét tölthette addig, amíg várt egy bizonyos dologra, amiről most már tudja, hogy sosem jöhet el. Számára a Burzum egyenlő a fájdalmas múlttal, egy bűzös klotyó, amiből évekig tartott kimásznia, aztán meg újra benne találta magát. Most viszont maga  mögött hagyta az összes bűzös klotyót és továbblépett. A videó egyébként eredetileg arról szól, hogy a Burzum első lemezének egy ritka példányát elküldte annak az embernek, aki legyőzte őt gyorsulási versenyben. Szóval lehet egyfajta szimbolikus dolog, hogy megvált a lemeztől ezzel együtt élete fő zenei művétől is. Vagy csak a CD-től búcsúzott ilyen szentimentálisan?


hír burzum



2018.06.02. 18:00 – Lángoló

A poén a végén - Itt a Padlás első lemeze + egy új klipet is bemutatunk

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

padlaslive.jpg

A poén a végén címmel ma jelenik meg a Padlás zenekar első kislemeze, amin öt dal kapott helyet, és egyet már bemutattunk róla itt Lángolón. Most viszont alább meghallgatható az egész, és természetesen a zenekar is mond róla néhány szót. Bónusz, hogy az egyik dalra klip is készült, ezt is meg lehet természetesen nézni lentebb.


premier hír padlás



2018.06.02. 14:00 – Lángoló

Lángol a Fishing #9 - Bemutatkozik a BAAB

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

baab.jpg

Utolsó előtti részéhez ért a nyolc hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekart, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban ezen kívül kaptok még egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Nyolcadikként most jöjjön a BAAB, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani

langolofishing.jpg


fesztivál hír baab fishing on orfű lángol a fishing



2018.06.01. 15:19 – Nihil_AK

Egy wyomingi farmon rendezett lemezmeghallgató bulit Kanye West

Közben a Ye című album is kijött, bele lehet hallgatni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kanye_buli.jpg

Kanye Westet komolyan megihlethették Wyoming tájai, mert nemcsak, hogy ott írta új lemezét, egy időre elvonulva a világ elől, de a ma megjelent Ye című anyag lemezmeghallgatási buliját is oda szervezte, egy Jackson Hole nevű völgy környékén található farmra. Nem egy belvárosi talponálló, az egyszer biztos. Az eseményre egy csapatnyi újságírót, szaknyelven influencert is meghívtak, az utazást magánrepülőkkel oldották meg. Ami viszont ennél sokkal fontosabb, hogy a streaming szolgáltatók oldalain már bele lehet hallgatni a lemezbe.


hiphop hír rap kanye west wyoming új lemez release party



2018.06.01. 14:45 – Lángoló

Jövő szerdán startol az Open Road Fest

Nyerj páros belépőt a fesztivál szombati napjára!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

apocnew17.jpg

Sok ezer motor veszi az irányt Alsóörs felé, hiszen június 6-án kezdetét veszi a 19. Harley-Davidson Open Road Fest. Egy gyors felmérés szerint a fesztiválozók nagyjából 1 millió kilométert tesznek meg a kapuig, a Balaton partját meghódító vasparipák pedig összesen több mint 9000 tonnát nyomnak majd. A fesztivál apropóján hazánkba látogat az Apocalyptica és a Canned Head, színpadra lép a hazai élvonal, motoros és lovas kaszkadőrök kápráztatják majd el az összegyűlteket. A legszerencsésebbek egy felejthetetlen leutazással, vagy akár egy saját Harley-val is gazdagabbak lehetnek, a Lángoló Gitárok olvasói pedig a ma induló nyereményjátékban egy páros napijegyet nyerhetnek a fesztivál szombati napjára. További infók és játék a hajtás után! 


ajánló fesztivál hír tankcsapda alsóörs nyereményjáték apocalyptica canned heat open road fest leander kills the new roses



2018.06.01. 13:31 – Lángoló

Decemberben visszatérnek a nyolcanas évek a Barba Negrába - Közös turnén a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sodom-2018.jpg

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén újra útnak indul az MTV Headbanger’s Ball Tour, ráadásul a nyolcvanas évek ikonikus tévéműsorának égisze alatt ezúttal a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels zenekarok szállnak be együtt a turnébuszba. A budapesti állomás december 2-án lesz a BARBA NEGRA-ban. Sajtóhír a hajtás után, benne teljes Sodom-koncerttel! 


programajánló koncert hír metal turné suicidal angels thrash sodom death angel barba negra



2018.06.01. 12:50 – Nihil_AK

Miley Cyrus vizeletéből készült vinyl albumot tervez a Flaming Lips

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

flaming-lips-and-miley.jpg

Hová tűntek azok a szép idők, amikor a Metallica Load / ReLoad párosának Andres Serrano által készített borítói, a "Vér és ondó", illetve a "Vér és vizelet" egy emberként késztették felháborodásra a zeneértőket? Ma már egy sima borítófotó miatt, legyen az bármennyire avantgárd és művészi, senki nem ragad klaviatúrát, hogy olvasói levelet írjon a jóízlés nevében. A Flaming Lips viszont úgy látszik, nem hallgat az idők szavára. Őket nem érinti meg az, hogy a közönség napjainkban jórészt immunis az ilyen ingerekre. Néhány albumukat már eddig is megjelentették olyan vinyl kiadásban, melynek alapanyagába sört, vagy épp vért kevertek, ugyanakkor a következő művészi szintre csak most jutottak el: a friss hírek szerint egy olyan szériát akarnak piacra dobni a Miley Cyrus-szal közösen készített albumukból, melynek anyagához a művésznő saját vizeletével járulna hozzá.


marketing rock bulvár hír flaming lips kollaboráció polgárpukkasztás miley cyrus pszichedelikus



süti beállítások módosítása