2018.06.17. 13:23 – dankógábor

Pontokba szedjük, miért kell ma megnézni a Body Countot a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aimg_0006.jpg

Teljesen friss információkkal szolgálhatunk, ugyanis szombaton csak miattuk kimentünk a Nova Rockra. Szóval azért kell megnézni Ice-T-t és zenekarát, mert

  • a rapper mintha nem is öregedett volna, pedig 60 (!!!!!!) éves. Ernie C gitároson jobban látszik a kor, de ő sem papis még.
  • a Budapest Parkban hangzik majd el a legtöbbször ma este a motherfucker szó. Az egész világon, nem csak Magyarországon. Szinte biztos, hogy ez Ice-T kedvenc szava.
  • nem kell gondolkozni a szövegeken. Azokat úgy kell érteni, ahogy Ice-T mondja, nincs mögöttes tartalom, árnyalt történetmesélés. Ha Ice-T azt szövegeli, hogy She got wild in the backstage bathroom / Sucked my dick like a motherfucking vacuum, akkor az úgy van.
  • (SPOILER!) Slayerrel kezdenek. Ráadásul a Nova Rockon eltolták a Judgment Night filmzene-lemezen szereplő Disordert is, ami ugye három Exploited-feldolgozást takar, amit a Slayer feat. Ice-T rögzített.
  • a Budapest Parkban, önálló buli lévén biztos többet játszanak. Magyarán lesz ráadás.
  • a Cop Killerben tuti a színpadon lesznek az előzenekar Powerflo tagjai is, ahogy a Nován.
  • Ice-T úgy lebasz mindenkit, akik nem ad bele mindent, hogy arról koldul. A Nován is kapott a közönség, mert gyengén tolták Slayerre. Mindenki pussy volt.
  • igazi családi buli lesz. A színpadon ugrál hype manként Little Ice, azaz Ice-T 26 éves fia, és ha nem jön közbe semmi, akkor tuti megjelenik majd Chanel, a kétéves lánya, illetve felesége, Coco is, hogy majdnem teljes legyen a család. (Ice-T-nek van még egy 42 éves lánya is.)
  • Ice-T lesz a színpadon, és elég is lett volna ennyit írnom.

Fotók: Kozmári Attila


hír body count



2018.06.17. 09:05 – dankógábor

The Carters név alatt adott ki meglepetéslemezt Beyoncé és Jay-Z

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

everything_is_love.png

Szombat este váratlanul megjelent egy új lemez a Tidalen The Carters név alatt, ami Beyoncé és Jay-Z közös lemezét takarja. Ezzel együtt egy videó is felkerült a Youtube-ra, illetve egy Salud! című kislemez is kijött, ami egyébként nincs rajta az Everything Is Love című lemezen. A Pitchfork ki is szedett belőle részleteket, és úgy tűnik, a házaspár most nagyon megmondja a magáét a világnak. Jay-Z például nagyon ki van bukva, hogy a legutóbbi Grammyn a nyolc jelöléséből egyet sem váltott díjra. 

Tell the Grammys fuck that 0 for 8 shit.

Vagy hogy soha nem fog elmenni a Superbowl félidei show-jába. (Ami amúgy lehet feszkót okozhatott otthon, hiszen a neje szerepelt a show-ban.)

I said no to the Super Bowl
You need me, I don’t need you
Every night we in the end zone
Tell the NFL we need stadiums too.

Beyoncé meg a Spotifyra van kibukva, el is rappeli, hogy az hétszentség, hogy nem kerül oda fel a 2016-ban megjelent lemeze, a Lemonade.

If I gave...two fucks about streaming numbers woulda put Lemonade up on Spotify. Fuck you.

Helyette ott van a Tidalen, ami a pletykák szerint a csőd szélén áll, szóval lehet nem kell sokat várni, hogy mégis legyen friss Beyoncé a Spotifyon. Azt egyébként lehetett tudni, hogy készül ez a lemez, de a megjelenés még így is váratlan.


hír beyoncé jay-z the carters



2018.06.16. 19:00 – Gnosis

Hamvakból - Ygfan-lemezpremier+nyereményjáték

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

album-front.jpg

A 2013-ban indult Ygfan második lemeze még májusban jelent meg fizikai adathordozókon, de digitálisan csak most lett elérhető. A Hamvakból... című album folytatja a három évvel ezelőtt elkezdett black/doom/atmoszférikus menetelést, még jobban hangsúlyt fektetve a szomorúságra és a nyerseségre. A hét dalból álló, közel 47 perces lemezt áthatja most is a posztblack érzés és a dalok némelyike megidézi a szintén a Thy Catafalque, Svoid, Perihelion vagy épp a Moon Of Soul munkásságát is. Ha merengeni, búslakodni és minőségi magyar UG zenét szeretnél hallgatni, a Hamvakból... sokáig veled marad.


blackmetal post-black metal Lángoló Premier Lemezpremier Ygfan



2018.06.16. 13:04 – Nihil_AK

Nem sieti el következő albumát az Obituary

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

obituary.jpg

Donald Tardy szerint az Obituary-nak nincs oka arra, hogy siettessék a következő lemez felvételét, hiszen maximálisan elégedettek a tavaly megjelent, zenekarról elnevezett tizedik albumukkal, és úgy gondolják, még bőven van olyan hely a világon, ahová érdemes elmenniük vele. Egy elégedett death metal dobos gondolatai következnek.


hír florida tervek nyilatkozat death metal obituary donald tardy



2018.06.15. 17:35 – Lángoló

Anika Nilles dobtábor Pálkövén

Ajánld másoknak a rendezvényt, és nyerj értékes ajándékcsomagot a Meinltől!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anika_nilles_dobtabor_cut.jpg

Szeptember 6-9. között a világhírű német dobos, a Meinl Cymbals hivatalos előadója, Anika Nilles tart egyedülálló dobtábort a Balatonnál. Anika az elmúlt 5 év során – elsősorban Youtube videói révén, melyekkel több, mint 13 milliós nézettséggel rendelkezik – az egyik legmeghatározóbb alakja lett a dobosok világának. A táborra június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni, és ha segítesz egy kicsit a promócióban, egy közel nyolcvanezer forint értékű ajándékcsomag is a tiéd lehet. 


programajánló rendezvény szakma hangszer dob nyereményjáték anika nilles dobklinika dobtábor



2018.06.15. 14:00 – Lángoló Gitárok

Antikommersz sludge split - Hallgasd meg a Her Highness és a Vanta közös kislemezét!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hh_vanta_montage.jpgKét budapesti sludge zenekar, a Her Highness és a Vanta elhatározták, hogy a legszebb underground hagyományokat követve, erőiket egyesítve egy közös split kazettán szabadítják a vilára két-két legfrissebb szerzeményüket. A két csapat közös nevezője, hogy mindketten duóban alkotnak, és zeneileg a lehető legtávolabb rugaszkodnak attól, amit mainstreamnek nevezhetünk, ugyanakkor az underground barátainál biztosan lelkes fogadtatásra találnak majd. 


premier hír split doom experimental sludge her highness vanta



2018.06.15. 13:10 – Lángoló

Farkas Franciska unikornist sétáltat a Hippikiller új klipjében

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hippikiller_farkas_franciska_az_unikornis_eve_3_foto_mladin_bence_2018.jpg

2017-ben megjelent Totally Disco című új nagylemezét idén két dallal fejelte meg az újságíróként és szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs zenekara, a Hippikiller. Az Unikornis éve című számhoz most klip is készült az egyik legtehetségesebb fiatal hazai színésznővel, Farkas Franciskával.


hír hippikiller



2018.06.15. 11:42 – Lángoló

Szeptember végétől közel egy hónapig rockfesztivál a Madách Színházban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_5713_resize.jpg

A tavalyi Shakespeare Fesztivál után idén ismét különleges programra készül a Madách Színház. Andrew Lloyd Webber Rocksuli című darabjának szeptemberi bemutatója mellé ezúttal egy tematikus rockfesztivált szerveztek, amelynek keretében szeptember 24-től egészen október 17-ig nem mindennapi programok várják a közönséget. A Madách Rockfesztivál 2018 műsora a hazai rockzene élvonalbali zenekarainak különleges hangszerelésű fellépéseitől az élő, közönség előtt zajló mélyinterjúkon át a színház társulatának közreműködésével zajló koncertekig minden este egyszeri, megismételhetetlen alkalmat ígér a közönségnek, hogy kedvenc előadóit, legyenek akár színészek, akár zenészek, új oldalukról ismerhesse meg. Részletes program és beharangozó a hajtás után. 


fesztivál nagy feró hír bródy jános kóbor jános beharangozó tankcsapda aws mörk madách színház anna and the barbies useme sziámi andfriends madách rockfesztivál pintér béla társulat rocksuli musical



2018.06.15. 10:51 – dankógábor

A Guns N' Roses beszállt a Foo Fightersbe

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ilyen aztán nem volt a Downloadon. Pláne, hogy Foo Fighters sem volt a Downloadon, biztos elment a Guns N' Rosesra az összes pénz. Bezzeg az olasz Firenze Rocks fesztiválnak volt, szóval összejöhetett, hogy a két zenekar együtt játsszon. A nyitónapon ugyanis a Foo Fighters lépett fel, és ha már egy nappal hamarabb ott voltak a Guns N' Roses tagjai, így beszálltak eltolni az It's So Easyt. Ráadásul a Guns lényege, tehát Axl Rose, Slash és Duff McKagan is a színpadra állt megőrjíteni a rajongókat. Itt a videó róla:


hír guns n roses foo fighters



süti beállítások módosítása