2019.01.15. 17:00 – Boros Gábor

Így énekel jamaikai ízű modern r&b-t a Hősök énekesnője – CéAnne-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ceanne.jpg

Szélinger Anna azaz CéAnne kapcsolata a reggae-vel és társműfajaival komoly múltra tekint vissza. Karakteres hangját kölcsönözte már a PASO és a Ladánybene 27 dalaihoz is. A jamaikai zene mellé első videójában azonban már jó adag kortárs r&b és hip-hop is társul, ami könnyen lehet annak a hatása, hogy 2018-tól ő a Hősök élőzenés formációjának állandó énekesnője. A tavalyi évben számos koncert mellett a party-himnusz Kilépőben és a saját dalszerzői képességeit is csillogtató Egyszerben is hallhattuk. Utóbbiban ukulelén is játszik, amely hangszerrel szintén hosszú ideje összefonódik zenei karrierje. Ukesteady címre keresztelt, egy belvárosi albérletben rögzített demóját a chicagói Jump Up Records jelentette meg, a kazetta-revival csúcsán, a Cassette Day keretein belül. 

Egy ideje rengeteg új r’n’b zenét hallgatok, az a zenei világ valahogy mostanában nagyon inspiráló számomra.

– mondja a nyári hangulatú klippel érkező Find Da One-ról Anna, amit remélhetőleg egy hasonló szellemű, album hosszúságú anyag is követ majd.


premier céanne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása