2019.02.25. 15:58 – Lángoló

Találkozhatsz a Linkin Park alapítójával, aztán a koncertjét is megnézheted. Ingyen.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Március 12-én lép fel Budapesten Mike Shinoda, a Linkin Park rapper-frontembere, aki a zenekar másik énekese, Chester Bennington halála után a szólóprodukciójába menekült, készített egy lemezt, majd turnéra indult. Nemrég interjút is készítettünk vele, most pedig játékra hívjuk a Lángoló olvasóit. Az nyeremény nem csak egy két főre szóló belépőjegy, de a szerencsések találkozhatnak is Mike Shinodával a buli előtt. 

A játék menete:

Shinoda-játék tárggyal (szigorúan csak az így feladott leveleket fogadjuk el) el kell küldeni az alábbi kérdésekre adott helyes válaszokat a jatek@langologitarok.hu címre. A játék március 1. éjfélig tart, a nyertest e-mailben értesítjük, majd az összes levelet töröljük.

A kérdések:

  • Mi Mike Shinoda szólólemezének a címe
  • Milyen szólóprodukciója volt még ezen kívül Mike Shinodának?
  • Mit mondott nekünk a Link Parkot firtató kérdésre?

linkin park mike shinoda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása