2019.02.26. 00:34 – dankógábor

Köszi Nicki, hogy megölted a bulit

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nicki.jpg

Azért mentem el az este Nicki Minaj-koncertre, mert alapvetően bírom, amit csinál. Az egyik legstílusosabb rappernek tartom, aki azonnal felismerhető, bármiben is szólal meg. Persze a körülötte (és rajta) lévő felpumpált világ már más lapra tartozik, de azért csak meg kell nézni napjaink nagyobb popsztárjai közül az egyiket.

Nem vártam sokat, tudtam hogy itt zenei élmény nem lesz, csak maximum egy jó show-műsor, ahol ugyan zenekar van, de a legtöbb énekrész playback, viszont az ilyenek is lehetnek jók. Láttam én már kitűnő Beyoncé-koncertet ugyanitt, de Rihanna is jó volt az Arénában 2011-ben. Ez viszont most nem volt jó. Igazából Nicki Minajnál csak lefelé ment a buli íve. Volt ugye a nagy belépő, aztán szépen lassan elkezdett agonizálni a show, unalmas volt a látvány, a színpadkép, unalmasak a táncosok, Minaj sem igazán csinált semmit, csak sétálgatott mosolyogva, majd rúgott egy utolsó, és kimúlt. Az utolsó rúgás a legváratlanabb pillanatban jött. Megvolt az első átöltözés, ami után Minaj a teátrális királynőszerkóját félredobva egy méretben nyolc számmal kisebb nadrágban és egy sima topban jelent meg, majd egy dj-vel pakoltatott be zenéket, amikre hol rárappelt hol tátogott. És amikor az ember már azt mondta volna, na jó, én húzok a picsába, váratlanul bekerül Kanye West Monster című dala. Ebben történetesen Minaj egyik legjobb szövegelése van, és ezt úgy tolta el a már teljesen feledésbe merült dobos kíséretében, hogy az embernek leesett az álla. Persze lehet ez sem ütött volna ekkorát, ha előtt nem olyan kegyetlenül lehangoló a buli, de ezt már soha nem tudom meg.

Kitalálták ugyanis, hogy rendhagyó módon itt, a főműsorszám közepén jöjjön a vendégelőadó, és egy DJ kíséretében színpadra lépett Juice WRLD, aki egy feltörekvő, egyre jobban futó rapper. Ő pedig teljesen feledhető, jellegtelen előadásával bevitte a végső döfést a buliba. Mondjuk lehet, hogy az indokolatlanul hosszú fellépése után Nicki Minaj úgy tért vissza a színpadra egy második körre, hogy attól mindenki megőrült, azt viszont már csak az tudja megmondani, aki ott maradt. Mert mi, sok más nézővel együtt hazajöttünk inkább aludni. De legalább kipipálhatom, hogy láttam Nicki Minajt is élőben.


nicki minaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása