2019.04.02. 14:50 – Lángoló Gitárok

Autista gyermekeket segítesz, ha vasárnapig kék koktéllal zárod a napodat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

55845445_275267610057986_5461211003180023808_n.jpg

Már több, mint egy évtizede, hogy április másodikán a világ számos országának, számos nevezetessége kékbe borul. Hogy miért? Mert ez az autizmussal élők közös színe. A Kis Lépések Alapítvány ebben az évben egy nagyon izgalmas kék kampánnyal készül. Célja, hogy ráirányítsa a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire és az érintettek egyre növekvő számára.

A Kis Lépések Alapítvány munkatársai így beszéltek a kezdeményezésről: 

Az Alapítványt azon szakemberek hívták életre, akik 2008-ban elsők között kezdték meg az ABA terápia alkalmazását az autizmussal élő gyermekekkel Magyarországon. Ezt követően egy hosszú és rögös út végén, 2015-ben alakult meg a Kis Lépések Alapítvány. Már a kezdettekkor kitűzött célként szerepelt a Terápiás Központ létrehozása, majd sok lelkes, szerető támogatással és fáradhatatlan munkával 2018 novemberében álmunk valósággá vált. 

Az Autizmus Világnapja apropóján indított "Kék Koktél" kampányunkkal, a Központ által ellátott gyermekek fejlesztését szeretnék támogatni. Kampányunkhoz budapesti vendéglátóhelyek csatlakoztak, akik vállalták, hogy április 1-7 között forgalmazzák a Little Step koktélokat.

A Little Step megálmodásában két fantasztikus ember, Dez O'Connell és Metzger Lackó segített nekünk. Kezük alól egy olyan pazar ital került ki, amit még talán a jótékonyság nélkül is bátran mernénk ajánlani egy dolgos hétköznap zárására. Finom, friss, tavaszi és csodálatosan KÉK. Minden további szó felesleges is: ezt úgyis ki kell próbálni, melyet alkoholmentes és alkoholos formában egyaránt megtehetsz.

Fantasztikus ízén túl ez az ital abban különbözik az összes többitől, hogy a befolyt összegből minket, a Kis Lépések alapítványt és így az autizmussal élő gyermekek fejlesztését támogatod. 

Ahol a "Little Step" kék koktélt biztosan megkóstolhatod: The Studios, The Workshop, Mazel Tov, Tereza, Most Kortárs Bisztró, Ankert, Nappali kávéház, Boutiq’Bár, Caviar & Bull, illetve külön kezdeményezéssel a DOBLO borbár is csatlakozott a gyűjtéshez.

További információk a kezdeményezés Facebook-eseményén, valamint a Kis Lépések Alapítvány honlapján.  


hír autizmus jótékonyság tcr kis lépések alapítvány



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása