2019.04.15. 12:41 – Lángoló

Lila réteken zenél a BittnerSweet

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bittnersweet.JPG

Nemrég jelent meg a BittnerSweet legelső nyilvános felvétele Bármerre címmel, de már itt a második, egy szerelmi háromszög-történetet feldolgozó dal, a Páratlan, melyhez most videoklip is készült. Szerzője-főhőse, Bittner Dániel és zenekara hamarosan élőben is bemutatkozik a közönség előtt.

A 2018 elején alakult zenekar Bittner Dániel dalszerző-énekes köré szerveződött, aki egyfajta ismeretlen ismerős, hiszen korábban láthattuk már színészként vagy néhány éve a Ki Mit Tube  online verseny döntőseként is. A tagok a magyar alternatív színtér jól ismert figurái, Székely Balázs dobos, Martinkó Tamás gitáros és Horváth Gábor basszusgitáros.

A dalaim többnyire az esendőségről szólnak. Szerintem nincsen izgalmasabb az emberekben az esendőségüknél. Remélem, hogy lesznek emberek, akik magukra ismernek a dalokban, mert ez az értelme számomra az egésznek. Néha magamat is meglepem, mennyire pesszimista tudok lenni. A zenének is az a lényege szerintem, hogy meghalljuk benne egymás érzéseit, és ettől erősebbek legyünk.

A Páratlan című zenés szerelmi háromszög-történethez készült, színes mezőn és egy mosodában játszódó klipet az énekesnőként is ismert Felysa rendezte, míg az operatőr Szabó Gilbert volt.

A BittnerSweet közben első albumán dolgozik Takács Zoltán Jappánnal, mely a tervek szerint a év végén jelenik meg.


premier bittnersweet



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása