2019.04.24. 10:00 – Lángoló

Pillantok halálomra - Új dal a Meszecsinkától + bónuszpremier a zenekar egyik alapítójától

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

meszencsinka_reka_koti_band.jpg

2018-ban a Meszecsinka Álomban Ébren című albuma nyerte meg a Fonogram díjat a világzenei kategóriában. A zenekar fellépett komoly fesztiválokon Portugáliában, Németországban és Oroszországban. Magyarországon a Sziget Világzenei Színpada és a MÜPA az év csúcspontjai. Idén 10 éves a zenekar, ezt pedig egy új albummal ünnepli meg és újabb külső és belső területek meghódításával. (Fotó: Kóti Réka)

2019. májusában a Narrator Recordsnál jelenik meg a zenekar új lemeze, amely tovább viszi az ébren álmodás vonalát. Az új dalok az ősi rítusokra emlékeztető trance hangulatokat teremtenek. Ez a Meszecsinka első lemeze, amely kizárólag saját kompozíciókból áll. Igen változatos zenét tartalmaz, a már klipen is megjelent gyerekdaltól  a halálközeli állapotokat feszegető sámános elszállásig. A zenekar nemzetközi hírneve ahhoz vezetett, hogy az új albuma egy német kiadónál is megjelenik.

Most egy új single debütál a Lángolón. A Pillantok Halálomra egy újfajta módon közelíti meg a halált.

Az új albumot május 24-én mutatja be a zenekar a Kobuci Kertben, ahol a Budapest Folk Fest keretein belül lép fel a máltai Tribali zenekarral. Addig meglátogatja Romániát, Szerbiát és Bulgáriát, ahol bemutatja új, feszesebb számokból álló műsorát. 

+ bónusz premier

És hogy még bővebb legyen a premier eláruljuk, Biljarszki Emil, a Meszecsinka egyik alapítója nemrég szólóalbumot vett fel saját dalokkal, most pedig új dallal jelentkezik, amelyre fia, Maxim készített klipet különleges technikával: 


premier meszecsinka



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása