2019.04.29. 12:17 – Lángoló

Menj ingyen a Lords of Chaos – A sötétség gyermekei díszbemutatójára!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lords-of-chaos-01.jpg

Május 2-án mutatják be itthon a részben Magyarországon forgatott Lords of Chaos – A sötétség gyermekei című filmet, ami a Mayhem vezérének, Euronymousnak a történetén keresztül mutatja be a kilencvenes évek eleji norvég black metal színtér templomgyújtogatásokkal, gyilkosságokkal, öngyilkossággal terhelt korszakát. A Jonas Akkerlund által rendezett filmet angolul, magyar felirattal játsszák majd itthon a mozik, a díszbemutató pedig május 2-án lesz Budapesten, ahol nem csak a filmet lehet majd megnézni, de a stáb szakmai tanácsadóival Sallai Péter zenész-grafikusművésszel és Juhász Dávid zenésszel is lehet majd beszélgetni (mindketten a Bornholm tagjai egyébként), de ott lesz Budai Béla dobos is, illetve ha ideje engedi, Csihar Attila, a Mayhem egyik korszakbeli és jelenlegi énekese is megjelenik majd. Erre az eseményre lehet tőlünk most nyerni öt páros belépő-filmplakát csomagot, illetve még öt páros belépőt plakát nélkül.

Ehhez azt kell tenni, hogy LoC-játék tárggyal (csak az így küldött leveleket fogadjuk el) a jatek@langologitarok.hu címre el kell küldeni, hogy kik zenélnek a Mayhem 1994-ben megjelent De Mysteriis Dom Sathanas lemezén. A nyerteseket e-mailben értesítjük május elsején, majd a címeket azonnal törüljük is.

lords-os-chaos-hun-poster-web-legveglegesebb.jpg


lords of chaos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása