2019.05.01. 10:36 – dankógábor

A Helmet 30 dalt játszik majd szeptemberben Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

helmut.jpg

Igen, ismét jön a Helmet Budapestre, ismét a Dürer Kertbe, de most speciális bulival. Már ha az speciálisnak számít, hogy jó sok dalt játszanak majd el nekünk szeptember 24-én. A jó sok, az egész pontosan 30, és ez azért lesz, mert a Helmet idén 30 éves, ezért 30 európai városban játszanak majd el 30 dalt. Így lett a 30 x 30 x 30 turné. Page Hamilton:

Azt a napot tartom a Helmet kezdetének, amikor John, Peter és én meghallgattuk Henryt. 1989-et írtunk, azt hiszem május volt. Mindennél jobban szeretem játszani ezt a zenét a jelenlegi társaimmal, Kyle-lal, Dannel és Dave-vel. Azért, hogy megünnepeljük, hogy 30 éve írunk dalokat és turnézunk, úgy döntöttünk 30 dalt fogunk eljátszani, 30 európai városban és további 30 amerikaiban. Reméljük mindannyiótokkal találkozunk.

Itt a nagy esemény linkje.


helmet



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása