2019.05.12. 19:00 – Lángoló Gitárok

Éjsötétről, csalódásról, sérülékenységről - Itt a Grimcity új albuma, a Vesper

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_9187_3-2-es.jpg

Még a tavalyi év végén debütált a Lángolón a Grimcity legutóbbi videója, a Wounded. A black metalt crust punk és hardcore hatásokkal keverő zenekar azóta elkészült soron következő teljes anyagával, mely a Vesper címet kapta, ami az óangol éjsötét, illetve késő este kifejezés allegóriája. Akik kedvelik az egyéni hangzású underground zenéket, mindenképpen ismerkedjenek meg a teljes terjedelmében először nálunk meghallgatható albummal! Premier a hajtás után.

A Grimcity tagjai így mutatták be a most debütáló albumot: 

A lemez a címnek megfelelően egy hasonló stádiumban lévő világot vetít elénk. A számok emlékekről, csalódásokról, sérülékenységről, és egy negatív jövőképről szólnak, amit egy általános társadalomkritika ölel körül. Bár a lemez nem konceptalbum, a számok épülése egy fokozatosan sötétedő világot festenek le. A felvétel közel egy évig tartott, és az így letisztult számok a zenekar komor világlátását tükrözik. Így hangzásban nyersebb, erőteljesebb, dalszerkezetek tekintetében hosszabb, összetettebb számok kaptak helyet az albumon.

A Vesper felvételeiért és a keverésért Erdőhegyi Bálint (Darkside Studio) felelt, az album grafikai munkáit és a borítót Vígh Anikó készítette. A lemez hamarosan elérhető lesz minden jelentősebb streaming oldalon, mint a Spotify, az iTunes, a Deezer, vagy a Google Music.

A teljes album a Youtube-linkre kattintva meghallgatható. 

További információk a zenekar Facebookján

vesper_borito.jpg


premier punk underground magyar hardcore hír crust black metal albumpremier grimcity



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása