2019.05.12. 11:14 – Lángoló

Zebulon és a Kővel töltött guminő - Itt a ZebulonZ új EP-je

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zebulonz.jpg

A ZebulonZ 2016-ban alakult, elődje a Nemkéne zenekar volt, ami feltűnt az MR2-n, és a Fábry Show-ban is 12 éve, ennek a repertoárját részben játssza a ZebulonZ. Az alább bemuttakozó új EP egy kissé elhúzódó stúdiómunka eredménye. Békési Zoltán 'Zebulon' frontember ezt mondja erről:

A Kővel töltött guminő az én személyes büszkeségem, egy kicsit tisztelgés Zappa előtt, orbitális codával a végén, és iszonyat hülye humorral, ahogy kell. Ehhez, és a Lélekpetefészek című dalhoz várható klip egy éven belül, és ősszel jön az EP-n még nem szereplő Barcelona c. opusz klipje. A Paralelepipedonhoz az animációt egy ifjú padavannal, Futó Ádámmal hoztuk létre, innen is nagyon köszönjük a türelmét, kitartását!

Szóval klip premierje is látható alább, nem csak az EP-é. Egyébiránt hamarosan újabb öt-hat dalt rögzít a csapat, szóval kifejezetten termékenynek mondhatóak. A koncerteket sűrítik ősztől, jövő nyárra cél a fesztiváljelenlét, jelenleg azonban Zebulon várja gyermekét, Borókát, akihez már írt egy dalt, de ezt most még nem lehet meghallgatni. Ellenben az alábbiakkal:


premier zebulonz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása