2019.05.15. 09:55 – Lángoló

Electric Castle - Buli a zenén kívül is!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

eckerek.jpg

Azt már mindenki tudja, hogy az idén hetedik alkalommal megrendezett Electric Castle többek között olyan nagy fellépőkkel büszkélkedhet, mint a Florence + The Machine, a Thirty Seconds To Mars, a Bring Me The Horizon, Nils Frahm vagy a Limp Bizkit. Azt viszont még nem árultuk el, hogy magyar részről fellép majd a Qualitons, a Black Bartók vagy a Belau is. Valamint arról sem esett szó, hogy az Electric Castle nem csak a zenéről szól.

Az már a legnagyobb húzónevekből is kiderül, hogy mindenki számára tartogat valamit július 17. és 21. között Bonchida, de természetesen nem csak a fellépők miatt érdemes ellátogatni a fesztiválra. A Kolozsvár melletti település ugyanis festői környezetben terül el, és ezt a fesztivál szervezői ki is használják. Nappal sokat nem kell rajta díszíteni, elég ha önmagát adja, de éjszaka, a szépsége miatt Erdély Versailles-jának is becézett Bánffy-kastély is ezerféle színben pompázik. Az a hangulat pedig leírhatatlan, amikor az ember egy XVIII. századi épület falai között bulizik.

Na de mit lehet csinálni a Kolozsvár melletti buliban a koncerteken kívül? Rengeteg mindent!

  • Lehet például cirkuszba menni, egy ehhez teljesen felszerelt sátorba, ahol természetesen cirkuszi állatok nem lesznek.
  • Mehetsz színházba, akár a legjobb ruhádban, hogy azért mégis megadd a módját.
  • Lehet sok fénnyel, neonnal tűzdelt kortárs kiállításra menni, hogy még jobban összezavarodj a művészeteket illetően.
  • Úgy érzed, minden a virtuális valóságról szól? Igen, az Electric Castle fesztiválon is, ahol akár Picassót is festhetsz az ennek szentelt helyszínen.
  • Ki ne hagyjuk, hogy mozi is lesz, természetesen, kényelmes babfotelekből nézve.
  • Egy-egy bulis este után igazán jól esik majd beesni a wellnessközpontba, hogy feltöltődj a következő partira.
  • Akik a zeneipar iránt érdeklődnek, azok is találnak maguknak foglalkozásokat, ahol szakemberek segítenek, hogy akár te lehess a következő főzenekar az Electric Castle fesztiválon, de amolyan TED-szerű előadásokon is megtudhatsz ezt-azt a fesztiválbizniszről.
  • Érdekel a divat? Ezt is megtalálod a Bánffy-kastélyban. Kis butikok, dizájner cuccok várják a divatos fesztiválozókat.
  • Lesz korcsolyapálya is, csak hogy még jobban összezavarodj a nyár közepén.
  • Kerékpártúra Erdély egyik legszebb területén! Magyarázzuk?
  • Még strand is lesz a fesztiválon, igazi homokkal, életmentő posztokkal, DJ-vel, labdákkal.
  • Silent Dance, bár ez már majdnem koncert, szóval kicsit kakukktojás.
  • Fordított bungee jumping, ha éppen erre vágynál.
  • És hát kaja, kaja, kaja és kaja! Street Food minden mennyiségben, a világ minden ízében, díjnyertes food truckokból.

A hetedik Electric Castle Fesztivál fellépői: Florence + the Machine, Thirty Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, Nils Frahm, Metric, Chvrches, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, Tommy Cash, Sofi Tukker, Kronos Quartet, MONO, Viagra Boys, Lemaitre, Handsome Furs, Zeds Dead, Zomboy, Jauz, Sigma, Infected Mushroom, The Black Madonna, Giggs, Lamb, Tokimonsta, Polo&Pan, Gang of Youths, Dub Pistols, Christian Loffler, SG Lewis (DJ Set), Rone, The Magician, Nightmares on Wax, Mella Dee,Gryffin, Detroit Swindle, Todd Edwards, Onra, Bondax, Breach, Weiss, Natasha Diggs, Hot Dub Time Machine, Sama’, Greg Wilson, Lucky Chops, The Herbaliser, The Allergies, Marc Hype, Infuze, Spy, Danny Byrd, London Elektricity, Dynamite MC, Culture Shock, Loadstar, Macky Gee, Lenzan, Pola & Bryson, Glxy

Magyar fellépők: Belau, The Qualitons, Black Bartók, Erik Sumo DJ Set, Keyser & Shuriken, Savages y Suefo

A fesztivál honlapja: https://electriccastle.com/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/328698404548303/
Jegyelővétel: https://tixa.hu/electriccastle2019


fesztivál electric castle



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása