Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2019.05.22. 16:30 – Lángoló

Dugjunk már - Rendkívül groteszk és bátor klip a Medley’s-től (18+)

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

the_medley_s_press_shoot_19.jpg

"Rothadó, babafejű baromfik születéséért dugna a Medley’s, hogy azokat feláldozzák egy politoxikomán diktátor oltárán." - igen, nagyjából ez van abban a klipben, amit a Lángoló olvasói láthatnak alább. Olyat is ír még a nekünk küldött anyag, hogy "amit látunk, bármilyen nehéz határozottan megfogalmazni, az valami rendkívül groteszk és bátor mutatvány." Ezzel is nehéz vitatkozni. 

Ami biztos, hogy a Dugjunk már rögtön az első képkockáival beránt minket egy hálószobába, ahol egy hullaarcú pár (Bakonyi Alexa, Vizi Dávid) gyötrődve közösül egy Sztálin-gyanús férfi (Sipos Bence) festményére meredve, hogy aztán nem sokkal később végig kelljen néznünk, ahogy a nő különösebb megerőltetés nélkül a parketta közepére szül egy babafejű, nyers grillcsirkét. A diktátorunk eközben ennél is tébolyultabb körülmények között, drogokkal, csontokkal és feltehetőleg hasonló módon világra hozott baromfikkal élvezkedik.

De tessék inkább megnézni a klipet, már ha elmúltunk 18 évesek!


premier 18+ the medleys



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása