2019.07.01. 17:08 – Lángoló Gitárok

Három nap underground - Nyerj páros belépőt az Alpárfesztre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

foto_alparfeszt_1.jpg

Idén is több mint harminc hazai underground zenekar lép majd fel Tiszaalpáron, az alföldi természet zavarbaejtő közelségében. Ha a nyári fesztiválszezonban olyan rendezvényt keresel, ahol nem kell félórát sorba állni sem a pultnál, sem máshol, és közel a természethez láthatsz koncerteket három napon keresztül, az Alpárfeszt kitűnő alternatívát jelent, ráadásul mai last minute játékunkban egy szerencsés olvasónk másodmagával együtt bérletet nyerhet a fesztiválra. 

Nyugat-Európában kifejezetten gyakori, hogy a rock- és metal stílus zenekarai a nagy nyári fesztiválok mellett kisebb léptékű rendezvényeken is fellépnek, amelyeken nincs akkora tömegnyomor, cserébe van jó hangulat, és jó zenei felhozatal. Az egykori birkalegelőn megrendezett Alpárfeszt idén is igazi koncertmaratont biztosíts az ezerarcú rock-, metál-, vagy éppen blues-, jazz-, funk-, és reggae műfajok kedvelőinek. Július első hétvégéjén olyan zenekarok váltják egymást, mint az AWS, a Dungaree, a Don Gatto, a LAST, a Fiúk, az Apey and the Pea, a Stubborn, a KIES, és még számos más név a hazai underground palettáról.

Ráadásul az Alpárfeszt nem csak a hazai undergroundot támogatja, a fesztiválon a környezetvédelem is fontos helyet kap, így az egyik első hazai zöldfesztiválként már tavaly is kitiltották a PET palackokat, a piát pedig kizárólag repoharakba mérik majd ebben az évben is. Szóval összegezve: három egész napnyi antimainstream muzsika, headbang, nyár és természetvédelem, mindez mesebeli tájon. A koncertek előtt, napközben kalandos programok segítenek a józanodásban!

Most pedig jöjjön a játék, melynek során egy hihetetlenül egyszerű kérdésre várunk választ, ami így hangzik: 

Hányadik alkalommal rendezik meg idén az Alpárfesztet? 

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Lángoló – Alpárfeszt - játék tárgyú levélben 2019. július 2-án, azaz holnap éjfélig. Közvetlenül utána sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A sorsolás után a beérkezett e-maileket töröljük az adatbázisból. Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztod a játékhoz kapcsolódó cikkeket az idővonaladon, esetleg ajánlod kommentben a rendezvényt annak, akit szívesen magaddal vinnél koncertre. 

További információk a fesztivál Facebook-eseményén


játék underground magyar programajánló rock fesztivál hír metal tiszaalpár alpárfeszt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása