2019.07.11. 14:32 – edicsek

Kidobták a helyről, most meg vele reklámozzák

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slayeruszo.jpg

Még tavaly májusban történt, hogy a kanadai Chris LaRocque hamarabb kidőlt, mintsem elkezdődött volna a Slayer és az Anthrax bulija. A biztonságiak kidobták a Budweiser Stage nevű helyről, a szervezetében pedig még annyi volt az alkohol, hogy jó ötletnek tűnt, hogy a helyszínre az Ontario tavon úszva jusson vissza. Azzal azonban nem számolt, hogy a nagy expedíció közepette kihűl a szervezete, ezért ki kellett menteni. Megmentői továbbra sem a koncert helyszíne felé vették az irányt a férfival, aki lemaradt ugyan a koncertről, de bekerült a hírekbe, és egy évre a helyről is kitiltották. Később annyinak örülhetett, hogy a mutatványát, ahogyan Anthrax-pólóban küzd az elemekkel, maga Scott Ian, a zenekar gitárosa is elismerte - írja a Vice

Most azonban az egyik haverja elment ugyanoda egy Blink-182 koncertre, és szólt LaRocque-nak, hogy a képmása felkerült a sörösdobozra, amivel a Budweiser a koncerthelyszín 25 éves születésnapjára a legemlékezetesebb előadókat tette, meg a férfit, aki megpróbált visszaúszni a buliba. 

LaRocque a Facebookjára tette ki a képeket a sörösdobozról, és elmondta, hogy nagyon örül ennek az egésznek, de azért még jobb lett volna, ha annak idején egyrészt nem dobják ki. Aztán az se lett volna rossz, ha nem tiltják ki a helyről, ha már olyan emlékezetes dolgot tett, amit a hely sörének dobozain újra és újra láthatnak a látogatók. Jó lenne, ha mondjuk kapna cserébe egy kis ingyen sört is, de arra is emlékeztetett, hogy azért a lehető legjobb mégiscsak az lett volna, ha valaki megkérdezi arról, hogy amúgy hozzájárul-e, hogy ott virítson a feje a dobozokon. Azóta úgy tudni felvette a kapcsolatot vele a sörös cég, de azt még nem közölte az érintett, hogy mennyi sört ért egy ilyen kaland és egy jogsértés. 


slayer anthrax



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása