2019.08.10. 11:11 – Lángoló

Nyerd meg a Szigeten is fellépő Carnival Youth dedikált új lemezét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

carnival_youth.jpg

A lett indie-rock trio augusztus 16-án jelenteti meg Good Luck c. új lemezét, de két szerencsés már korábban megkaparinthatja az albumot. A Carnival Youth augusztus 12-én játszik a Szigeten az Európa Színpadon, szeptemberben pedig a Dürer Kertben is bemutatják a Good Luck dalait. 

A Carnival Youth a Balti régió egyik legsikeresebb fiatal bandája, amit az is bizonyít, hogy 2016-ban ők nyerték el a The European Border Breakers díjat is az Eurosonic-on. A csapat az alternatív rock és az indie energiáit ötvözi, a könnyed dallamok mellett pedig a fiatalos melankóliától kezdve a tiszta örömig terjed az érzelmi skála. A trió kitartóan járja a világot -Magyarországon is többször játszottak már – és olyan fesztiválokon léptek fel, mint a Sziget, az SXSW, az M for Montreal, a The Great Escape, a Positivus, a Reeperbahn vagy éppen az Open’er Festival.

Az augusztus 16-án érkező Good Luckról már bemutatták a Twin Peaks hangulatát is megidéző Phantom Planetet, a saját generációjának görbe tükröt tartó Desktopot, a vicces Birthdayt és a ’70-es évek B kategóriás filmjeit megidéző Boys Do Cry-t. Most pedig egy héttel az új lemez előtt az Only the Moon Can See the Sun klipjével gazdagították a videográfiát:

Az Only the Moon Can See the Sun az álmok és a valóság között egyensúlyoz. Ez a zenekar negyedik single-je az augusztus 16-án érkező új lemezről. Az új számról Emils Kaupers mesélt:

Ez a dal a késlekedésről szól. Úgy hiszem, mindenkinek vannak olyan gondolatai, amelyeket egyszerűen nem tud kiverni a fejéből és megakadályozzák abban, hogy igazán boldog lehessen. Szeretnénk velük megbírkózni, de könyebb újra és újra lerázni őket és ez a folyamat örökké lehúzhat. Nehéz megtenni végre az első lépést, de ez a dal arra ösztönöz, hogy legyünk bátrak.

A Carnival Youth a Szigeten augusztus 12-én, 16:30-kor lép fel az Európa Színpadon, de szeptember 22-én visszatérnek Budapestre bemutatni az új lemezüket, egy nappal korábban pedig Debrecenbe is elviszik a friss lemezt.

A hamarosan érkező Good Luck CD-n és vinyl-en is elérhető lesz, ezekből a CD-kből sorsolunk most két dedikált példányt, amihez az alábbi kérdőívet kell kitölteni.


carnival youth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása