2019.08.21. 15:38 – Szponzorált Tartalom

Fitti betrollkodik Ganxstához - Reklámpremier a Lángolón!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szalonzoli.jpg

Az a helyzet, hogy vannak jó reklámok. Sok jó reklám van, néha élvezet nézni őket. Aztán van sokkal több rossz is, de ezekről most nem lesz szó. Sokkal inkább egy jóról, ugyanis a Szalon sör olyan videót forgatott Ganxsta Zolee-val, ami miatt azonnal jelentkeztünk a Pécsi Sörnél, hogy szeretnénk a következő videót mi bemutatni. Melyik videóról van szó? Erről:

Rövid, velős, ganxstás, őszinte. Szóval ezt látva beszéltünk a Pécsi Sörösökkel, hogy jöhet a következő hozzánk, premierbe. És hát jött is a következő videó, két részben, ráadásul ezek már nem is reklámok, szabályos kisfilmek. Természetesen ez is a sörről szól, csak nem olyan velősen, mint az első rész, hanem kifejtősen. De inkább nézzük!

És ha ez még nem lett volna elég, a két jómadár főz is, de ezt is inkább mutatjuk:


támogatott tartalom pécsi szalon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása