2019.09.11. 15:55 – Lángoló Gitárok

Vízi apácák és féktelen buli a Fran Palermo új videoklipjében

Holnap pedig koncert a Budapest Parkban a Middlemist Red társaságában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bpp_fran_palermo_fomo.jpg

Szeptember 12-én a Fran Palermo és a Middlemist Red kollektív zenéléssel dúsított produkcióját láthatja a közönség a Budapest Parkban. A helyszínt azonban már néhány héttel előbb bevették, hogy a zárt ajtók mögött házibuli hangulatot varázsoljanak – az összejövetel apropója pedig legújabb videoklipjük forgatása volt. További információk, és maga a kisfilm a hajtás után nézhető. 

A Henri Gonzo által írt Jeopardy című dal az október 10-én  mozikba kerülő „FOMO” című nagyjátékfilm főcímdala. A kilenctagú indie rock zenekar idén már jelentkezett a Yellow Man című dalhoz készült koncert videóval, illetve egy animációs kisfilmmel a Demons On The Beach című új számhoz – előbbit ráadásul szintén Hartung Attila, a „FOMO” rendezője jegyzi. További érdekesség, hogy a Jeopardy-hoz készült sokszínű kisfilm jeleneteit a Budapest Park különböző helyszínein forgatták a film főszereplői és a zenekar tagjainak szereplésével – a Fran Palermo szaxofonosa, Jambo például egy apáca bőrébe bújt.

A rendező, Hartung Attila a következőket mondta el a klipről: 

A Budapest Park filmezési szempontból sok, különféle hangulattal rendelkezik. Bizonyos részeiben alternatív, más részeiben modern hangulatú és ezek között az eltérő világok között nagyon könnyen meg tudtuk találni a minket érdeklő motívumokat. Nem akartunk a filmhez nagyon szorosan kapcsolódó klipet készíteni, de utalni szerettünk volna az eddigi közös munkánkra. Itt inkább a zenére és Henrire akartuk helyezni a főbb hangsúlyt a "bulivilág" mellett.

A film története szerint a gimnazista Gergőt, és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. Egy idő után aztán eldurvul a helyzet, egy rosszul sikerült házibulis kihívás után pedig elszabadul a pokol a fiúk életében. A főszereplők közt olyan neveket találunk, mint Stohl András, Csipesz, a youtuber, Yorgos Goletsas, a Deep Glaze frontembere és László Panna. A film soundtrackje hamarosan elérhető lesz a népszerű streaming szolgáltatóknál is.

A Jeopardy tehát a Demons On The Beach után egy újabb ízelítőt ad a Fran Palermo készülő új nagylemezéről. A zenekar egyébként 2016-ban jelentkezett utoljára nagylemezzel, 2017-ben pedig Bonerider című EP-jükkel. Most azonban mielőtt stúdióba vonulnának, még megjárják Dél-Koreát is, ahol a Zandari showcase fesztiválra kaptak meghívást Szöulba. Így a fővárosban egy darabig utoljára szeptember 12-én láthatóak koncerten a Budapest Parkban, ahol a Bánkitón debütált, Middlemist Reddel közös produkciójukkal állnak színpadra. Több új dal mellett a Jeopardy is felkerül a dallistára.

További információk a koncert Facebook-eseményén, jegyek a Budapest Park honlapján!  A FOMO legelső vetítése és a hozzá kapcsolódó party a Toldi Art Moziban - részletek a rendezvényhez kapcsolódó Facebook-eseményen


indie magyar rock koncert hír klip jungle garage új videó Magyarország fran palermo budapest park middlemist red



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása