2019.09.22. 17:30 – Lángoló Gitárok

Majdnem szerelem volt - Búcsúzik a Kolin, itt az utolsó videóklip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kolin_egyben.jpg
Tizenkét év után befejezi a Kolin. Búcsúként egy eredetileg Máté Péter által előadott klasszikus dalt dolgoztak át, és készítettek hozzá egy kifejezetten retro hangulatú videót, melyben a zenekar valaha volt összes tagja felbukkan. A folytatásban itt a klip, és a zenekar elköszönő üzenete. 

A zenekar frontembere, Linczényi Márkó a következőket mondta el a dalról és a klipről: 
"Hát elmúlt, tudom, minden véget ért
Elszállt a nyár, oly messze jár…
Ez majdnem szerelem volt, és majdnem igazi vágy
Egy percig fölénk hajolt, már ment is tovább…”
A Kolin zenekar tizenkét év után búcsúzik. Ez a szerelem végül nem teljesült be, “utolért minket a szeptemberi hervadás”. Végig a tizenkét év alatt úgy éreztük, hogy csak egy karnyújtásnyira van a siker: “egy lépés volt csak az ég". Még ha oda nem is sikerült eljutnunk, ahol a példaképeink vannak, közben a mi életünkben valóban nagyon fontos és szép pillanatokat köszönhetünk a zenekarnak: amikor egyszerre rengetegen lettek a koncertjeinken, amikor kétszer egymás után MTV EMA díjat nyertünk, amikor első magyar zenekarként léphettünk fel a Great Escape fesztiválon, amikor a klipjeink díjakat nyertek, amikor kitaláltuk és megépítettük a Kolinmobile lakókocsit, vagy amikor külföldön turnézhattunk. Volt, aki csak egy-két évig játszott velünk, volt, aki egy évtizeden át. Most, az utolsó számmal mindannyian búcsúzunk a közös zenekarunktól. 
A klipben minden néhai zenekartag szerepel a legelső felállástól az legutolsóig. A klip alkotói is legnagyobb részben ugyanazok, akikkel az első klipet csináltuk.
Nagyon köszönjük Nagy Tibornak és Bradányi Ivánnak, a szám eredeti szerzőinek, hogy engedték átdolgozni a dalt, és így annak egy kicsit mi is részesei lehettünk. Köszönjük a Lángolónak, hogy itt írtak rólunk először, és a legtöbbször, és most utoljára is. Nagyon köszönjük azoknak, akik hittek bennünk és dolgoztak velünk (Pipó, Dénes, Danila, Gégé, Luka). És nagyon köszönjük mindenkinek, aki ott volt a koncerteken, aki hallgatta a számainkat, nézte a klipjeinket, tetszett neki, amit csináltunk. 
A zenekar tagjai: Linczényi Márkó (2007-2019), Szilvási Ákos (2007-2008), Ágoston Iván (2007-2012), Ferenczi Gergely (2008-2018), Simon Bálint (2012-2013), Komáromi Kristóf (2013-2019), Ménesi Móric (2018-2019)
A videót Kostil Danila rendezte, az operatőr Nagy Zágon, a vágó Polgári Márton, gyártója Répássi Márton volt. 
A klipet az NKA támogatta.

Aki szeretné felidézni a Kolin pályafutásának néhány emlékezetes pillanatát, azoknak számára van egy visszatekintő összeállításunk is. 

A zenekarral készült korábbi interjúnkat itt olvashatod. További információk a Kolin Facebookján

premier magyar pop videó búcsú hír klip elektro kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása