2019.10.03. 11:00 – Lángoló

Jön az új Tudósok-lemez, itt egy választási videó róla

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tudosok_2019.jpg

A Tudósok zenekar nem tegnap kezdte a kísérletezést, de nagyon úgy tűnik, hogy sokévnyi tapasztalatát összegezve most végre megalkotta zenében azt, amit Teller Ede a fizikában: sikerült szintetizálva James Brown és Jean Paul Sartre világát létrehozni egy tizenöt számból álló olyan zenei töltetet, amely képes kigyógyítani minden depressziót. Az album dalainak választéka széles: van rajta gumibaba-gyilkos atom-funk, lapp társadalomkritikus pszicho-metál, karagandai diszkó, countrydal a demokráciáról, San Remo-i sláger a lét tagadásáról, párkereső dadaeposz, forradalmi gyermekdal, ellenőr-űző jazz-punk, Karcsi vígeposz és még sorolhatnánk, itt mindenki megtalálja a magáért, s abból a legjobbat.

A hangfelvétel az A38 Hajón készült, az utómunkákat az újvidéki Firchie Think Tank stúdióban Fece Iván Firchie végezte el Vibor Sukara hangmérnök közreműködésével. A CD október 11-én jelenik meg és országszerte kapható lesz. Az egyszerre hagyománytisztelő, ugyanakkor mégis aktuális képekkel megtűzdelt, 24 oldalas füzetben drMáriás saját festményei találhatóak, amely képekkel, tőle megszokott módon nem kímél sem Istent, sem embert, hanem mindenki megkapja, ami jár neki. Természetesen az érdeklődő a teljes dalszövegkönyvet is megtalálja a bookletben. A lemez nagyszabású bemutatója november 23-án lesz az A38 Hajón számos vendég közreműködésével.

És hogy ne csak szöveg legyen, itt a Csak Én című előzetes dal és videó:

És itt a borító is:

tudosok_akkor_is_nevetek_cover_2000.jpg


premier tudósok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása