2019.10.29. 16:44 – dankógábor

Új Beatles-doboz kislemezekkel + új Beatles lemezjátszó a Pro-Jecttől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

the-beatles-the-singles-collection-exploded-packshot-1000-1220x775.jpg

Van már egy rakás Beatles-doboz a piacon, a legtöbb ritkaság formában, de most jön még egy a biztonság kedvéért. Most az Egyesült Királyságban megjelent összes kislemezt adják ki újra, szépen becsomagolva, egyenként, 7 inches kislemezeken természetesen. A különlegesség benne, hogy most először jön ki kislemezen a 90-es években kiadott két elveszett dal, a Free As A Bird és a Real Love, valamint egy 40 oldalas exkluzív könyv is jár hozzá november 22-ei megjelenéssel.

Aki pedig nem tudná hirtelen min hallgatni, annak itt az ehhez rendkívül jól passzoló, szintén most megjelenő The Beatles Singles lemezjátszó az osztrák Pro-Ject Audio Systemstől, ami nem csak, hogy limitált, vagyis egyedi megrendelésre készülő, hanem két hangszedő is jár hozzá kiváló minőségű Ortofon tűkkel, azért, hogy a mono korongokat is úgy élvezhessük, ahogy azt annak idején lemezre préselték. Itt van minden információ róla angolul:

beatlessinglesturntable_en-page-001.jpg

 A Pro-Ject Audio Systems zenekaros lemezjátszóiról itt írtunk bővebben.


lemezjátszó the beatles pro-ject



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása