2019.11.07. 10:00 – dankógábor

Hivatalos! - A KISS elbúcsúzik Magyarországtól is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kiss_promo_0307_k.jpg

Az elmúlt napok dátumszivárgásai után nem túl nagy meglepetés, hogy a KISS valóban, hivatalosan megerősítve is koncertet ad jövőre Budapesten. A kiszivárgott dátum is pontos, tehát a zenekar 2020. július 16-án lép fel a Papp László Sportarénában. Sokkal többet nem nagyon kell erről mondani, hiszen az egyik legnagyobb rocklegendáról beszélünk, ahol Gene Simmons basszusgitáros-énekes személyében még magyar származásról is beszélhetünk (annyira, hogy soha nem élt Magyarországon, mégis képes magyarul nyilatkozni). Simmons mondta egyébként azt is, hogy feltett szándéka, hogy Magyarországtól is elköszönjenek, és úgy tűnik, ezt be is tartja. Egyébként a KISS állítólag nem oszlik fel, csak koncertezni nem fognak, ami kicsit furcsa, lévén a grandiózus színpadi show a lényegük. Mindegy, a lényeg, hogy jönnek, még egyszer, utoljára. 

A budapesti koncertre jegyek november 14-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Elővásárlási lehetőség a hivatalos KISS rajongói klub tagjai számára november 12-én 10 órától lesz. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető, november 13-án 10 órától. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint kétfajta VIP csomag is elérhető lesz a rajongók számára.

kiss_2020_hun_artwork.jpg


kiss



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása