2020.01.10. 11:00 – Lángoló Gitárok

Let It Flow - Itt a Gravel Shores új klipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gravelshores_letitflow_photo.jpg

Tavaly szeptemberben jelent meg a Gravel Shores debütáló albuma, az Akvamarin, amit akkor dalról dalra is bemutattunk nektek. A lemez Let It Flow című dalához most egy videóklip is készült, a szokásos egyedi látványvilággal, és akárcsak a lemez, teljesen saját erőből. Megtekintési lehetőség a hajtás után.  

Czakó Dániel a következőket mondta el a videóról: 

A Let It Flow videoklipje ugyanabban a DIY (csináld magad) szellemiségben készült, ahogy az Akvamarin lemez is, amelyről a dal származik. Hiszünk az alulról építkezésben, és hisszük, hogy saját forrásainkból olyan tapasztalásokkal gazdagodhatunk, amikkel a tömegtermelt, túlfényesített produkciók soha.

A forgatókönyv és a rendezés P. munkája a Paragon Zero zenekarból, aki a Gravel Shores élő felállásában is közreműködik. Ami a videóban szereplő szobrokat illeti, azok velem majdnem egyidősek, édesapám munkái. Régóta szerettem volna már megörökíteni őket, ez lett rá a tökéletes alkalom.

A 2020-as évben Gravel Shores biztosan folytatja egyszál gitáros koncertjeit, a dátumok hamarosan nyilvánossá válnak. További információk a Gravel Shores Facebookján


premier magyar pop hír electro videóklip gravel shores czakó dániel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása