2020.01.22. 12:04 – dankógábor

Két koncertre újjáalakul a Heaven Street Seven

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hs7_press_2020_fullres_nmp_001.jpg

Öt évvel ezelőtt oszlott fel a Heaven Street Seven, és pont a napokban gondolkoztam el azon, vajon meddig kell várni egy újjáalakulásra. Nem valószínű, hogy a gondolathullámaimmal sikerült elérnem, de tényleg összeáll az ország egyik legfontosabb alternatív rockzenekara. Az ok, hogy idén 25 éves a csapat, és ezt ezzel a két bulival ünneplik meg. Az egyik egy fesztiválon lesz, hol máshol, mint a Fishing On Orfűn, a hivatalos születésnap pedig a Budapest Parkban, augusztus elsején.

Utána újra eltűnünk, mint szürke szamár a ködben.

- írja a zenekar. Öt évvel ezelőtt is eltűntek, mint szamár a ködben, azóta Németh Róbert basszusgitáros szólópályára lépett, Takács Zoltán szintis továbbra is producerkedett, meg tolja a Soreii & Pooleket, Orbán Gyula dobos a Houdinisben zenél, Ábrahám Zsolt gitáros a Sexepilben bukkant fel, Szűcs Krisztián frontember pedig csinálta a Rühös Foxit meg a Szücsingert, illetve a gondolataim is miatta hozták fel a HS7-et, mert kijött pár napja az első szólókislemeze szimplán csak Szűcs név alatt. Ez:

És ha már feljött a Fishing On Orfű is, nem titkoljuk el, hogy a Heaven Street Seven csak az egyik fellépő, akiket most bejelentettek, ugyanis itt a teljes felhozatal az orfűi bulira:

foo2020.jpg

Öt éve egyébként így búcsúzott a HS7:


heaven street seven



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása