2020.01.23. 10:00 – Lángoló

Remete - Itt a Voodoo Papa új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

voodoopapa.jpg

Új videóval jelentkezik a Voodoo Papa, amit két barát, Fejér Simon Pál gitáros-énekes Szert Zsigmond dobos-szájharmonikás alkot :

Nincs túl sok kertelni való a klippel és a dallal kapcsolatban. Az üzenet egyértelmű: az ember teljesen eltávolodott a természettől, és így valódi önmagától. Ezt a jelenséget egy titokzatos figura bemutatkozásán keresztül fejti ki a dal. A szöveg egyáltalán nem sablonos módon nyúl mélyre a korunkat egyre inkább foglalkoztató kérdés gondolatiságában. A Remete, mint személy egyfajta fordított tükörképe a jelen kor szakadatlanul munkálkodó és fogyasztó emberének. Kiábrándulva a világból, visszahúzódva él a természetben, most már csak szemlélődőként, már-már egyesülve az erdővel. Fejér János és Liszkay Lilla fotóművészek, a jelenlegi videoklipekhez képest merőben más elgondolással álltak neki a képi anyag leforgatásának. A szelíd természet és a a rohanó,építő-romboló emberiség közötti feszültséget vázolják fel, kezdetben végtelenül nyugodt, majd egyre zaklatottabb képekkel.

És akkor a klip:


premier voodoo papa



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása