2020.01.23. 13:32 – Lángoló

Vajon? - Bemutatkozik a Josef K.

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

josefk.jpg

A Josef K. zenekar fiatal korához képest igen jól zárta a 2019-es évet. Ezt jól mutatja, hogy több hazai fesztiválon (AlteRába Fesztivál, Waldorfeszt), valamint több vidéki (Narancs Klub - Békéscsaba, Grand Café - Szeged) és fővárosi (Robot, Dürer kert) színpadon is megállták a helyüket. A csapat hatalmas erővel, valamint igényesen megkötött csokornyakendővel készül a 2020-as évre, ahol a meglévők mellett új dalok is helyet kapnak a műsorban. Például az alább bemutatkozó klippel kísért szám is.

Magukról még ezt mondják:

Próbákon és koncerteken egyaránt élvezzük a muzsikálást, amelyet képesek vagyunk akaratlanul is ráragasztani a közönségre. Az örömzenélés vibrálása nálunk mindig alapvetés, helyszíntől függetlenül. Frontemberünk rettenetesen kínos szóviccei ellenére is képes a banda egy olyan légkört varázsolni a folyamatos kontakttal, amely a bulit kellemessé és elvezhetővé teszi. Az elegancia alapfeltétel. Meg mondjuk egy kacsás ing is jó lenne.

És akkor a videó:


premier josef k



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása