2020.02.10. 15:00 – Lángoló

Tovább - Itt van Ember Márk új dala és klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ember.png

Ember Márk dalaival mindig egy kicsit újabb egy kicsit más zeneiséget hoz, dalszövegeiben pedig mindig a tiszta üzenetekre törekszik, ahogy most is:

Próbáltam most is tiszta üzenetet közvetíteni, a mindenki számára fontos és ismerős jelenséget úgy megfogalmazni, hogy azzal könnyen tudjanak azonosulni, azt könnyen velem tudják énekelni.

A gondolatjáték előbb jött, s abból született a dalszöveg: azon gondolkodtam, vajon mi is az a „bármit megtennék”.  S jöttek a gondolatok, igen, persze, azt megtenném, s az után? Persze, hogy azt is, és egymást követték a gondolatok és az ötletek a fejemben, hogy vajon az a bármit vagy mindent megtennék az valóban az? Igen, valóban az. Akit szeretünk, azért valóban bármit megtennénk.

A klipet ismét Jenőfi Dániel rendezte: Ember:

Szerettünk volna időtől és helyszíntől függetleníteni a képi világot, hiszen a dalban megénekelt érzés időtől és helytől független. Mindenki számára vannak a saját életében fontos személyek. Azok az emberek, akikért arra is képesek vagyunk, amiről a dal szól, hogy igen, érte bármire képes lennék. Legyen az szerelem, barátság, szülő – gyermek vagy testvéri viszony, aki fontos, azért erőnkön felül is képesek vagyunk tovább menni, még többet és többet tenni.

Nincs is más hátra, mint a videó:


premier ember márk



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása