2020.02.27. 10:58 – Lángoló

Koncertklippel mutatkozik be a Lángolón a Dirty Dawn zenekar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dirty_dawn_2020_01.jpg

Nem foglalkoztunk még itt a Lángolón a Dirty Dawn zenekarral, de ez ezzel a poszttal megváltozik. A pécsi illetőségű hardcore-csapat új videóját mutatjuk be ugyanis, amiről így szólnak ők:

A Wasted Years kislemezünk 2018. decemberében jelent meg a német Kernkraftritter Records gondozásában. A lemez dalaiból a For The Weak-hez és a Wolves-hez már készítettünk egy-egy klipet. Ez most a harmadik a sorban, amit már nagyon vártunk, mert mindig is szerettünk volna egy igazi „koncertvideót”, és hát erre a Still Livin’ tűnt a legalkalmasabbnak. 

Tavaly kétszer is sikerült végig nyomnunk egy-egy kisebb európai turnét, amiken a videó alapanyagát is sikerült rögzíteni. Nagyrészt ezekből készült a klip, amit évszázados cimboránk, Acélos művészúr hegesztett össze a szívünk vágya szerint.

Közben úgy alakult, hogy Farkas Roli helyére Kovács Kornél ült a dobok mögé, így a tavaszi és őszi koncertjeinken (lesz bőven itthon és külföldön is) már ő szaggatja a bőröket. Nyár elején ismét egy pár állomásos külföldi zajongás, addig meg klubozás orrvérzésig. 

Itt az említett videó:


premier dirty dawn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása