2020.03.09. 13:53 – dankógábor

Bandanas-lemez jelent meg bakeliten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bandanas.jpg

Február végén a hazai underground bakelitkiadványokra szakosodott Fucktone Records és a Budapest Hardcore Clothing együttműködésének eredményeként vinyl lemezen is megjelent a legendás hazai hardcore-zenekar, a Bandanas 2008-as Is There Any Solution albuma. A kiadvány 140 számozott példányban egy inzert melléklettel jött ki, és érdekessége, hogy a borító és a labelek nem hagyományos nyomdai úton, hanem szitázással készültek, illetve a vinyl verzió az eredeti CD-kiadványhoz képest két bónusz számot is tartalmaz. A felvételeket a kiadvány kedvéért Tizedes kifejezetten vinylre maszterelte újra. A lemez beszerezhető Tizedesnél követlenül, a Wave lemezboltban, és a Drinkin’ Beer In Bandana Records disztrójában. 

És ha már Tizi, akkor elmondjuk, hogy korábban már megjelent a 80-as évek kultikus hardcore punk csapatának első saját hanghordozója, a Tizedes meg a többiek antológia. A kék vinylen 200 példányban forgalomba került lemez egyik oldalán az 1985-ben rögzített demo restaurált és vinylre kevert verziója hallható, míg a b oldalon a már profibb minőségben, 2005-ben rögzített anyag található. Ezt a lemezt is a Fucktone Records segített terjeszteni, és még talán fellelhető itt-ott.


bandanas tizedes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása