2020.03.14. 12:24 – Nihil_AK

Amikor a pszichedelia, a black metal és a dark ambient találkozik egy műtőasztalon - Új dallal jelentkezett az Oranssi Pazuzu

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

oranssi_pazuzu_stars.jpg

Uusi teknokratia címmel látott napvilágot egy tíz perc feletti slágergyanús szerzemény a - mondjuk így az egyszerűség kedvéért - pszichedelikus black metalban utazó finn Oranssi Pazuzutól. A dal az április 17-én a Nuclear Blast gondozásában érkező Mestarin kynsi (“The Master’s claw”) album előhírnöke, a vége felé egy olyan szép ambient nyomasztással, amihez hasonlót már régen, de mondjuk a Waste of Space Orchestra tavalyi lemeze óta nem hallhatott az ilyesmire fogékony közönség. Ismerkedési lehetőség a hajtás után - ártani nem árthat, hiszen ha minden jól megy, augusztusban itt lesznek a Fekete Zajon, nehogy akkor kelljen kapkodni.


finn hír ambient finnország avantgarde black metal új dal oranssi pazuzu pszichdelikus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása