2020.03.27. 11:00 – Lángoló

Az én babám - Itt van Bongor új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bongorband.jpg

Bongor nem ismeretlen a Lángoló azon olvasói számára, akik töviről hegyire elolvasnak mindent, ami megjelenik nálunk. Tavaly májusban ugyanis itt mutatta be EP-jét, most pedig új klippel jelentkezik. A rapID tehetségkutató Critics’ Choice kategóriájának győztese most egy pörgős, fülbemászóan dallamos és feel-good szövegű számot tett le az asztalra, videóval együtt.

A romantikus ihletésű, szókimondó szerzeményt egy vicces videóval tette tökéletessé Berta Csongor, azaz Bongor. A feltörekvő rapper mesélt is alkotásáról:

Lehet, hogy elsőre furcsa, de ezt a dalt eredetileg a feleségemnek írtam. A rendező ötlete volt, hogy mi lenne ha „az én babám” egy próbababa lenne. Átpörgettem a szövegrészeket a fejemben és mindennek lett egyszerre egy duplafedelű jelentése, annak meg pláne megörültem, hogy ez színészileg is mennyire hálás feladat lesz, hiszen sok lehetőség van benne. Egymásra dobáltuk az ötleteket, de tudtam, hogy lesz még egy szűrője a szerelmem személyében. Persze nem az engedélyére volt szükség, csak nem akartam, hogy rosszul essen neki, vagy, hogy magával azonosítsa a babát.

Szerencsére Bongor felesége nem csak, hogy engedélyezte, hanem egyszerűen rajongott az ötletért. Az elkészült képi anyag  az ideálként felkínált tökéletesség kényszerét forgatja ki, miközben a szöveg arra reflektál, hogy nincs tökéletes szerelem, de nem is kell.

Ami tökéletes, az nem is emberi, hanem mű, sőt, bábuszerű

– fogalmazott Bongor.


premier bongor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása