2020.03.30. 18:26 – Lángoló

Before I Disappear - Itt a Joe Slave első zajos dala

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

joeslave.jpg

Szolga Józsit azok ismerhetik jobban, akik tisztában vannak az Idoru munkásságával, ugyanis ott énekelt 7 évet. Aztán Téglás Zoli volt Iginte-frontember mellett tűnt fel a Zoli Bandban, de ott mint dalszerző-gitáros, viszont a turnézó zenekarban már nem vett részt. Most pedig itt a saját zenekara, a Joe Slave. 

A zenekar alapítása úgy indult, hogy mindenek előtt szerettem volna egy saját próbatermet. Csak miután ez nagyon nagy szerencsével és sok munkával meglett, akkor kezdtem el konkrét zenekarban és dalokban gondolkozni. Ezzel is szerencsém volt, mert akikre elsőnek gondoltam, mindenki eljött. Nagy Gábor gitáros (Idoru, Ghostchant, PMA), Mihalik Ábel dobos (Kispál és a Borz, Kiscsillag stb.) és Leviczki Tamás basszusgitáros is egyből vállalta.

Aztán lementünk próbálni, működött a kémia, sok téma, dal, dalrészlet született, úgyhogy úgy döntöttünk felvesszük. Annyi volt a koncepció, hogy a dobot a Supersize-ban, a többit a próbateremben rögzítettük. Nagy büszkeségemre a dalok analóg módon, csöves erősítökkel, nagyjából egyből lettek rögzítve.

Eddig egy dalt adtak ki, illetve zenéltek már a Petőfi TV-ben, ezek miatt sokan úgy gondolják, hogy a Joe Slave egy akusztikus zenekar. Most viszont az alábbi premierrel kiderül, hogy nem. Koncert amúgy márciusban lett volna, de ez őszre, szeptember 26-ra toldódik a tervek szerint.


premier joe slave



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása